Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın Güven’i Erdal Küçükkömürcü ile Tülin Ece Yazkan aynı dizide yeniden buluştu!

Sefirin Kızı’nın Güven’i Erdal Küçükkömürcü ile Tülin Ece Yazkan aynı dizide yeniden buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında 52 bölüm süren Sefirin Kızı dizi macerasının en önemli karakterlerinden birisi de Güven Çelebi olmuştu… Dizi hayranlarını kızdıran karaktere hayat veren isim ise başarılı oyuncu Erdal Küçükkömürcü idi…

Dizide ayrıca Menekşe karakterinde Tülin Ece Yazkan’ı izlemiştik. Şimdi bu iki isim Ayrılık isimli yeni Fox TV dizisinde buluştu. Ayrılık, İngiliz hukuk dizisi olan The Split’in yerli uyarlaması olarak yeni sezonda ekranda yer alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Küçükkömürcü, Ayrılık kadrosuna katılan son isimlerden birisi oldu.

Sefirin Kızı’nın Güven’i olarak en son ekranda izlediğimiz Erdal Küçükkömürcü, bugüne kadar birçok farklı rolde izleyicilerin karşısına çıktı. Her rolünde ekran başındaki seyircileri ikna etmeyi ve onlara karakter gibi birisi olduğuna inandıran bir performans sergileyen Erdal Küçükkömürcü, yine bambaşka bir karakter ile ekranda izleyicinin karşısına çıkacak.

Yılan Hikayesi’ndeki Rıza karakterinden Fırtına’daki Faruk’a, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Shamir Hebron’dan tutun da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Davut karakterine kadar Küçükkömürcü’nün kariyerinde birçok proje bulunuyor.