Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt tüm gizemiyle geliyor! Bakalım Kurtlar Vadisi’nin yerini tutabilecek mi?

Yalnız Kurt tüm gizemiyle geliyor! Bakalım Kurtlar Vadisi’nin yerini tutabilecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi hayranları tarafından hala unutulmadı. Kimi kesim tarafından çok eleştirilse de kendine has bir kitlesi olan Kurtlar Vadisi dizisinin bir benzeri olan Yalnız Kurt çok yakında ATV ekranında olacak. Şimdi özellikle Kurtlar Vadisi izleyicileri, Yalnız Kurt’un hayranı oldukları dizinin yerini tutup tutamayacağını merak ediyor.

Tanıtımlardan da anlaşılıyor ki Kurtlar Vadisi ve çok yakında ATV’de ekrana gelecek olan Yalnız Kurt birbirine çok benzeyen diziler. Devletin perde arkasında yaşananları anlatıyor. Yapımcısı dahi aynı. Yalnız Kurt’un yapımcısı, Kurtlar Vadisi’ni de izleyiciyle buluşturan Osman Sınav.

Dolayısıyla izleyicinin Yalnız Kurt’ta, Kurtlar Vadisi’ndeki aynı tadı yakalaması çok büyük ihtimal. Nitekim yeni dizi Yalnız Kurt’un tanıtımları da bu şüpheleri fazlasıyla haklı çıkarıyor. Yalnız Kurt’un yeni yayınlanan ikinci tanıtımında Cihan Ünal, diziyle ilgili ipuçları veriyor.

Her ne kadar bazı izleyiciler yeni dizinin Kurtlar Vadisi’nin yerini asla tutamayacağını söylese de yeni diziye kitlenecekleri kesin. Yalnız Kurt çok yakında ATV ekranında olacak. Ancak hangi gün yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

1956 yılında Türkiye’nin NATO’ya girmesi ile başlayan süreç ile birlikte ülkemizde yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan yeni dizide Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Yalnız Kurt’un siyasi anlamda bazı tartışmaları da beraberinde getirmesi bekleniyor. Yapımcı Osman Sınav, yeni dizisi Yalnız Kurt için şunları söyledi: “Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi.”