Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici, Mevlana dizisinde çok farklı bir Kaan Yıldırım görecek!

İzleyici, Mevlana dizisinde çok farklı bir Kaan Yıldırım görecek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Kanal D’de yayınlanan ’Hekimoğlu’ dizisinin iki sezonluk yolculuğu boyunca başarılı bir performans sergileyerek adından söz ettirdi. Oyuncunun yeni projesi  TRT’nin dijital kanalı TRT 0 için çekmeye hazırlandığı dev bütçeli Mevlana dizisi oldu.

Yapımcılığını Kale Film’in üstlendiği dizinin çekimleri Konya’da yapılıyor. Dizi için şehirde yüksek bütçeyle görkemli bir set kuruldu. Dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Kaan Yıldırım’ın instagram hesabında, dizi setinden yaptığı paylaşım izleyicide heyecan yarattı. Kaan Yıldırım bu defa çok farklı bir imajla izleyici karşısına çıkacak. Kale Film tarafından çekilen ve 30 bölüm sürecek olan’ Mevlana’ dizisinin yönetmenliğini ise Can Ulkay yapıyor.

İzleyici, Mevlana dizisinde çok farklı bir Kaan Yıldırım görecek! 7

Hz. Mevlana’nın hayatının anlatılacağı dizide Mevlana’yı ünlü oyuncu Bülent İnal canlandıracak. Kaan Yıldırım’la birlikte dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Ahmet Mümtaz Taylan, Ushan Çakır,  Ahu Türkpençe, Gizem Yılmaz, Nilay Deniz’in de aralarında bulunduğu iddialı isimler yer alıyor.

Dizinin en önemli karakterlerinden biri de Şems olacak. Hz. Mevlana’nın en yakın dostu Şems’i canlandıracak isim ise henüz belli olmadı. Kale Film, Şems’i canlandıracak oyuncu için arayışını sürdürüyor.

Dizinin çekimleri tam gaz devam ederken ne zaman ekrana geleceği konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.