Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu’nun Akça Hatun’u Fahriye Evcen yorgun ama mutlu!

Alparslan Büyük Selçuklu’nun Akça Hatun’u Fahriye Evcen yorgun ama mutlu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle çok yakında ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oğlu Karan doğunca setlere ara veren oyuncunun dönüşünü hayranları dört gözle bekliyor. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sebebiyle yorgun ama mutlu olduklarını söyledi.

TRT1 ekranında geçen sezon büyük beğeni toplayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin hikayesiyle tamamlanacak olan Alparslan Büyük Selçuklu çok yakında izleyici karşısına çıkacak. Fahriye Evcen ve Barış Arduç’u bir araya getiren dizinin çekimleri son hız devam ederken, izleyici ilk bölümün yayınlanacağı tarihin açıklanmasıne bekliyor.

En son Sinan Tuzcu’nun Dukas rolü için anlaşma yaptığı dizinin kadrosunda Gizem Karaca, Korel Cezayirli, Barış Bağcı, Erdin Gülener, Esila Umut, Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke gibi önemli isimler yer alıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin çekimleri devam ederken başrol oyuncularından Fahriye Evcen bir davete katıldı. Evcen burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni dizisiyle ilgili sorulara yanıt veren Evcen, proje için çok yoğun çalıştıklarını söyledi.

Evcen sözlerine şöyle devam etti: “Dönem işi olduğu için çalışma temposu, ritmi, aksiyon sahnelerinin fazlalığından biraz daha fazla efor gerektiriyor ama inanılmaz keyifli bütün o aksiyon sahneleri her zaman çok fırsat bulamadığımız şeyler o yüzden çok keyifli onları çekmek.”

Alparslan Büyük Selçuklu'nun Akça Hatun'u Fahriye Evcen yorgun ama mutlu! 7

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için at binme ve kılıç kullanma dersleri aldıklarını söyleyen Evcen, Barış Arduç’la çok iyi anlaştıklarını ve keyiflerinin yerinde olduğunu sözlerine ekledi.

Pazartesi akşamları yayınlanacak olan ancak ne zaman başlayacağı henüz açıklanmayan Alparslan Büyük Selçuklu, Akli Film tarafından çekiliyor.