Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisi başlamadan önce ayrılıkla sonuçlanan kriz!

Alparslan dizisi başlamadan önce ayrılıkla sonuçlanan kriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yakında Alparslan Büyük Selçuklu dizisi izleyicilerle buluşacak. Fahriye Evcen ile Barış Arduç’un başrollerinde yer aldığı dizinin fragmanı geçtiğimiz gün paylaşıldı. Dizi hayranlarını çok etkileyecek bir yapım geliyor. TRT1’in yeni sezonda milliyetçilik dalgasına doğru yoğunlaşacağının da anlaşıldığı diziyi milyonlarca izleyici merakla bekliyor.

Geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin elde ettiği başarının da üzerine çıkması beklenen Alparslan’da yaşanan bir kriz ise ortaya çıktı. Dizi için sezon başında anlaşma yapılan yönetmen M.Çağatay Tosun olmuştu. Geçen sezon Ramo dizisinin yönetmen koltuğuna oturan ve yapımı adeta sıçratan bir performans sergileyen Çağatay Tosun, Alparslan dizisinden ayrıldı.

Yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle gerçekleşen bu ani ayrılık sonrasında dizinin kime emanet edileceği konusu merakla bekleniyordu. Akli Film’in sahibi Emre Konuk, Alparslan dizisini yönetmesi konusunda yeni ismi belirledi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sedat İnci, Alparslan dizisinin yönetmen koltuğuna oturacak. Bu zorlu bir görev ve etkileyici bir hikayeyi çok iyi bir kurgu ile sunmak gerekiyor.

Çağatay Tosun, aksiyon dizilerinde çok iyi olduğunu daha önceki işlerinde sergilemişti. Şimdi aynı zorlu görev geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu’yu çeken ve çok da başarılı iş yapan Sedat İnci’nin omuzlarına binmiş oldu.