Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisi reytinglerde çok iyi başlangıç yaptı!

Alparslan dizisi reytinglerde çok iyi başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan dizisinin ilk bölümü 8 Kasım Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Büyük Selçuklu sultanı Alparslan’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk bölüm reytingleri çok merak ediliyordu. Dizinin geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu’da olduğu gibi birincilikler alacağı daha ilk bölümden ortaya çıktı.

3 haftadır Yasak Elma’nın fırsattan istifade ederek birincilikler aldığı pazartesi akşamları artık Alparslan dizisinin hakimiyetinde geçecek. Dizinin ilk bölümü tüm kategorilerde en iyi reytingleri elde ederek birincilik ile günü tamamladı. Alparslan dizisinden beklenen de zaten buydu.

Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi çok başarılı bir iş çıkardı. İkilinin uyumu da enerjileri de beğenildi. Dizinin ortalamanın çok üzerine çıkan reytingleri sezon boyunca zirvede yer alacağına işaret ediyor.

Alparslan dizisi reytinglerde çok iyi başlangıç yaptı! 11

TRT1’de geçen sezondan bu sezona Selçuklu temasının iyi sonuç verdiğini, izleyenlerin heyecanla ekran başına geçtiğini ve yeni dizinin de daha da büyüyerek pazartesi rekabetinde birinciliği bırakmayacağı düşüncesi hakim.

Barış Arduç, tarihi bir yapımda çok önemli karakterlere hayat verdiklerini ve bunun için de büyük bir hazırlık yaptıklarını söyledi. Oyuncu, üzerlerindeki sorumluluğun farkında olarak yoğun şekilde çalışmaya ve en iyisini yapmaya devam edeceklerini de röportajında ifade etti.