Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisine reytinglerde Fox TV çelme attı!

Alparslan dizisine reytinglerde Fox TV çelme attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Alparslan dizisinin başladığı günden bu yana birincilikler aldığını biliyoruz. Barış Arduç ile Fahriye Evcen’in başrollerinde yer aldığı dizinin çok geniş bir hayran kitlesi var ve her hafta da heyecanlı bölümleri milyonlarca kişi izliyor.

Dizinin bugüne kadar tüm kategorilerde birinci olmasına alışanlar dün akşam yaşanan gerileme ile şaşkına döndü… Selçuk Tepeli’nin sunuculuğunu yaptığı Fox TV ana haber bülteni AB kategorisinde en iyi reytingleri alarak birinci sıraya yerleşti.

Alparslan dizisi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birincilik elde ederken, AB’de ise Fox TV Ana Haber bülteninin gerisinde kaldı. Dizi adına bir kategoride de olsa birincilikten inmiş olmak önemli bir gelişme…

Alparslan dizisine reytinglerde Fox TV çelme attı! 7

Bu da gösteriyor ki izleyenler dizilere ne kadar büyük ilgi gösterse de güncel gelişmeler, ekonomide yaşananlar, ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı ortam ana haber bültenlerinin dizilerin önüne geçmeye başlamasına neden oluyor.

Fatih Portakal’ın geçen sezonlarda elde ettiği müthiş başarıları Selçuk Tepeli’nin de elde etmeye başladığına yönelik güçlü bir sinyal bu reytinglerle kendisini gösteriyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ise hazırlanan muhteşem platoda, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile daima birinciliğin adayı konumunda. Önümüzdeki haftalarda dizinin yine tüm kategorilerde birincilikler elde etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.