Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nda herkes final endişesi yaşarken küçük bir adım büyük moral oldu

Kalp Yarası’nda herkes final endişesi yaşarken küçük bir adım büyük moral oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası isimli atv dizisinin gidişatı izleyenleri fazlasıyla endişelendiriyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 24. bölümü 13 Aralık Pazartesi akşamı yayınlandı. Dizinin hikayesi iyi bir şekilde devam etmesine rağmen, geçtiğimiz haftalarda yoğun eleştiriler vardı.

Dizinin hayranları son bölümlerde Ayşe ve Ferit karakterlerinin mutluluğa doğru ilerlemelerinden memnun… İstedikleri gerçekleşiyor ama dizideki entrikalar da bitmek bilmiyor. Bu da hikayenin akışı ve izleyicinin merakını artırmak için şart… Kalp Yarası dizisinde reytinglerde ise sıkıntılı durum devam ediyor.

Yaz döneminde başlayan ve bir ara çok iyi reytingler elde eden dizi, şu aşamada tüm kişiler kategorisinde ortalamanın biraz üzerine çıkması ile ayakta kalabiliyor. AB ve ABC1’de hala çok düşük oranlar geliyor ve bu durum dizi adına kötü bir görüntü çiziyor.

Kalp Yarası'nda herkes final endişesi yaşarken küçük bir adım büyük moral oldu 7

Bir türlü istenilen reytinglere gelemeyen Kalp Yarası, sıralamada da ilk 10 içinde yer almakta çok zorlanıyor. Tüm kişilerde 10. olabilen dizinin AB’de günü 12. ve ABC1’de de 11. sırada bitirdiğini belirtelim.

24. bölüm geçen haftaya göre tüm kategorilerde bir miktar yükseliş getirdi. Yani hikayeyi terk eden bazı izleyiciler yeniden ekran başına geçti. Bu durum da umutları artırdı. Çünkü dizi hayranları bir final endişesi yaşıyor.

Kalp Yarasında küçük reyting yükselişleri bile izleyenlerin moralini yerine getiriyor. Çünkü daha fazla izleyici kaybı yaşanır ise bunun anlamının final olduğunu herkes biliyor.