Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan dizisinin geri dönüş tarihi açıklandı!

Alparslan dizisinin geri dönüş tarihi açıklandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve büyük ilgi görmeye devam eden Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, yeni sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu. Geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı niteliğindeki projede başrollerde Barış Arduç ile Fahriye Evcen’i izliyoruz.

Her iki oyuncunun da etkileyici performansı, güçlü uyumları ve izleyicilerden gördükleri yakın ilgi dizinin sosyal medyada öne çıkmasını sağlıyor. Alparslan dizisi pazartesi akşamlarının da reytinglerde birincisi konumunu sürdürüyor.

Yılbaşı nedeniyle dizilere verilen arada Alparslan’ın kaç hafta ara vereceği konusu merak ediliyordu. TRT1’den paylaşılan fragman ile bu konu netleşmiş oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sadece 3 Ocak pazartesi akşamı yayınlanmayacak. Dizinin 9. yeni bölümünü 10 Ocak Pazartesi saat 20.00’da izleyebilirsiniz.

Etkileyici savaş sahneleri ile dikkat çeken dizi şimdiye kadar yayınlanan 8 bölümü ile gayet başarılı bir çizgi yakaladı.

Profesyonellik noktasında iyi sınavlar veren Alparslan dizisi için geniş bir plato oluşturuldu ve etkileyici oyuncu kadrosuyla da o döneme uygun bir atmosfer yaratıldı.

Dekorları, kostümleri ve tüm aksesuarları ile Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Türk tarihinin en önemli dönemlerinden birisini anlatmaya devam ediyor.