Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisi ekibinden göze hoş gelen yılbaşı sürprizi!

Gönül Dağı dizisi ekibinden göze hoş gelen yılbaşı sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ikinci sezonu ile başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Geçen sezon çok iyi çıkış yakalayan dizinin hem hikayesi hem de oyuncularına ilgi büyük.

Bir Anadolu hikayesi olarak ortaya çıkan, oluşturduğu atmosfer ile de bunu başaran Gönül Dağı, izleyicilerin özlediği duyguları ekrana taşıması ile birlikte milyonlarca hayrana kavuştu.

Cumartesi akşamları yayınlanan dizi, günün en çok izlenen yapımı olmayı sürdürürken, 2021-2022 sezonunda en iyi reytingleri elde eden ilk üç diziden birisi oldu. Gönül Dağı, Kuruluş Osman ve Camdaki Kız ile birlikte sezona damgasını vurdu.

Gönül Dağı’nın Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimlerinde oyunculardan önemli bir sürpriz geldi. Yılbaşı nedeniyle bir video hazırlayan Gönül Dağı ekibi, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

Serkan Kuru, Buse Orcan, Gülsim Ali İlhan, Cihat Süvarioğlu gibi dizinin sevilen isimlerinin de yer aldığı yeni yıl kutlama mesajında sempatik görüntüler ortaya çıktı.

İzleyicilerin yeni yılını kutlayan dizi ekibi, “sağlık, mutluluk ve başarı” dileklerinde bulundu. Dizinin oyuncuları yeni yılda Gönül Dağı’na gösterilen ilginin devam etmesini de diledi.