Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan dizisinin harika gelen reytingleri hangi oyuncusunun yüzünde güller açtırdı?

Alparslan dizisinin harika gelen reytingleri hangi oyuncusunun yüzünde güller açtırdı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinin ilk sezonunda rol alan ve daha sonra diziden ayrılan ünlü oyuncu Sinan Tuzcu bir süre dinlendikten sonra TRT’1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile izleyici karşısına çıktı.

Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un baş rolünde yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu da ‘Dukas’ karakteriyle ekrana gelen oyuncu geçtiğimiz yaz hayatını 1,5 yıldır büyük aşk yaşadığı Beyza Kapu ile birleştirmişti.

Evlilik Sinan Tuzcu’ya uğurlu geldi. Evlendikten sonra ilk projesi olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi büyük çıkış yaptı. İlk bölümü  8 Kasım pazartesi akşamı yayınlanan dizi çok iyi reytingler aldı.

Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk bölüm reytingleri çok merak ediliyordu. Dizinin geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu’da olduğu gibi birincilikler alacağı daha ilk bölümden ortaya çıktı.

Sinan Tuzcu’nun yakın arkadaşı Tuba Ünsal da reyting sonuçlarını öğrenince instagram hesabının story kısmından aşağıdaki paylaşımı yaparak Sinan Tuzcu’nun mutluluğuna ortak oldu.

Alparslan dizisinin harika gelen reytingleri hangi oyuncusunun yüzünde güller açtırdı? 8

Yakın arkadaşının eşi Beyza Kapu’yla da fotoğrafını paylaşan Tuba Ünsal paylaşımına, ‘Her başarılı erkeğin arkasında hanımcılık vardır’ yazdı.

Alparslan dizisinin harika gelen reytingleri hangi oyuncusunun yüzünde güller açtırdı? 9