Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, Destan dizisi için çok güzel vaatlerde bulundu!

Ebru Şahin, Destan dizisi için çok güzel vaatlerde bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizinin yakında atv ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisi başrolde buluştu. Hikaye için 30 bin metrekareden oluşan etkileyici bir plato oluşturuldu.

Hikayesi sekizinci yüzyılda geçen dizi, o dönemi bir kadın kahraman üzerinden anlatma iddiasına sahip. Türkiye’de son yıllarda yapılmış en etkileyici dönem dizisi olma iddiasına sahip olan Destan, bir hayalin yansıması olacak. Akkız karakteri ile yeniden ekranlarda izleyeceğimiz Ebru Şahin, çok etkili bir karakter ile kariyerinin en önemli sınavını verecek.

Dövüş sahnelerinin yanı sıra, at binme ve ok atma gibi birçok eğitim alan oyuncu kendisini çok geliştirdi. Destan dizisi güç mücadelesinin bir yansıması ve iktidara yürüyen bir kadının öyküsü olarak izleyicileri etkileyecek.

Dizi hakkında açıklama yapan Ebru Şahin, bir ilkin yaşanacağını ve izleyicilerin çok farklı bir yapımla karşılaşacaklarını söyledi.

Ebru Şahin, şöyle konuştu: “Türkiye’de ilk defa çekilecek bir dönemin destansı bir anlatımla, entrikalarla, aksiyonla, gerçeklikle, duyguyla, aşkla ve ilk defa bir kadın karakter üzerinden seyirciyle birlikte yaşama fırsatı bekliyor.

Ebru Şahin, Destan dizisi için çok güzel vaatlerde bulundu! 4

Hep beraber, gerçekten Türklerin nereden geldiğini, bizim hikaye anlatıcılığımızla birlikte, onların nasıl bir ruha sahip olduğunu, o ruhu tekrar görebilecekleri güzel ve keyifli bir iş bekliyor.”

Dizi ekibindeki herkesin çok heyecanlı olduğunu ve zor bir proje çektiklerini anlatan Ebru Şahin, herkesin çok mutlu ve gururlu olduğuna da değindi.

Oyuncu, “Hayallerin ötesinde bir çalışma programımız var şu anda. Her şeye hakim olmak adına, bütün döneme… Fiziki olarak ve psikolojik adına her anlamda hakim olmak adına çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Emeklerinin karşılığını bulmayı arzu eden oyuncu, izleyicilerin kendilerini kucaklamasını istediklerini sözlerine ekledi.