Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman memleket özlemi mi çekiyor?

Can Yaman memleket özlemi mi çekiyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Uzun süredir İtalya’da yaşayan ve ülkede pek çok projeye imza atan ünlü oyuncu Can Yaman çoğu zaman sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Ünlü oyuncu çekimleri Roma ve Palermo’da gerçekleşen dizi projesi  ‘Violet Like the Sea’nin çekimlerini tamamladı. İtalya’da pek çok reklam filminde rol alan, sosyal sorumluluk projelerine imza atan hatta kendi ismini taşıyan bir parfüm markası bile çıkartan Can Yaman başarılı olmak için var gücüyle çalışıyor.

İtalyan Lisesi’nden mezun olan oyuncu zaten mükemmel olan İtalyancasını daha da iyi seviyeye taşımak için zaman zaman İtalyanca dersleri de alıyor.

İtalya’daki hayran kitlesini her geçen gün artıran ünlü oyuncu Türk hayranlarıyla da aktif olarak kullandığı sosyal medyadan hasret gideriyor.

İtalya’da yoğun tempoda çalışan Can Yaman’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımı takipçilerine, ‘Can Yaman memleket özlemi çekiyor’ dedirtti.

Can Yaman memleket özlemi mi çekiyor? 7

Nargile içtiği bir fotoğrafını paylaşan Can Yaman paylaşımına İtalyanca olarak, ‘Colosseo yakınlarında bir parça Türk atmosferi’ yazdı.

Instagram’da 8.9 milyon takipçisi bulunan Can Yaman’ın kaslı vücudunu da gözler önüne serdiği fotoğrafı takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.