Ana sayfa Sosyal Medya Bülent Polat’a Bir Zamanlar Çukurova’da büyük fırsat çıktı!

Bülent Polat’a Bir Zamanlar Çukurova’da büyük fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimleri Adana’da yapılan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dikkat çeken karakterlerden birisi de Gaffur… Bülent Polat’ın canlandırdığı karakter izleyicilerin de dikkatini çeken ve oyuncuya büyük bir fırsat tanıyan bir karakter oldu.

Gaffur olarak izlediğimiz oyuncu, bu rolü o kadar çok benimsedi ki, birçok dizi hayranı onun performansını övgülerle ifade ediyor. Dizi içinde karakterin dramın tepesine kadar çıktığını ama sonrasında komediye doğru da dönüş yapabildiği gözlemliyoruz.

Bu da Bülent Polat’a oyunculuk yeteneklerini sergileme konusunda büyük bir alan yaratıyor. Oyuncu, bundan aylar önce yaptığı bir röportajda dram ve komedi sahnelerini dengeli götürmesi gerektiğini ifade etmişti.

Bülent Polat'a Bir Zamanlar Çukurova'da büyük fırsat çıktı! 1

Bülent Polat, “Ben karakterle çok empati kuramıyorum aslında. Garip, ben onu yaşıyorum. Bir empatiden ziyade zaten Gaffur’u gerçekten giyinmiş durumdayım” açıklamasını yaptı. Dizi hayranlarına göre de Bülent Polat karakteri üzerine adeta bir elbise gibi giymiş durumda.

Oyuncu için yeni bir fırsat daha geliyor. Bir Zamanlar Çukurova’da 2022 yılının ilk ayında önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. Hem Gülten hem de Saniye karakterleri diziye ölerek veda edecek.

Bülent Polat'a Bir Zamanlar Çukurova'da büyük fırsat çıktı! 2

Bülent Polat’ın canlandırdığı Gaffur hikayede hem eşini hem de kız kardeşini kaybetmiş olacak. Bu durum da oyuncunun yüksek bir dram ortamında kendini daha da çok göstermesine neden olacak.

Gaffur karakteri için sarsıcı bir durum bu ve Bülent Polat’ın hayranları şimdiden heyecanla bu dram anlarını bekliyor.