Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Arduç bir dizi projesini tercih ederken neye dikkat ediyor?

Barış Arduç bir dizi projesini tercih ederken neye dikkat ediyor?

tarafından ker_def

Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizide başrolde yer alan ve iki sezon boyunca da bu hikaye ile milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başaran Barış Arduç, yeni dönemde yeni bir iş yapmak istiyor.

Yoğun geçen tarihi dizi projesinin çekimlerinin ardından yaz döneminde dinlenme fırsatı bulan Barış Arduç, 1 yaşını geçen kızı Jan Asya ile daha çok vakit geçirmenin de keyfini çıkartıyor.

Ünlü oyuncu, “Çocuk büyütüyorum, keyfim yerinde. Her gün bir deneyim, endişeni kontrole etmek de önemli. İnsani hisler artıyor, ama güzel duygular” diyerek son dönemde dinlenme sürecinin kendisi için çok iyi olduğunu ifade etti.

Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinde de İsmet karakteriyle yeniden hayranlarının karşısına çıkan Barış Arduç, ayrıca televizyon dizisi yapmayı da arzu ettiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Televizyona bir iş yapma derdim var. Ama bir telaşım yok, içime sinen bir iş olursa yapacağım” açıklamasında bulundu.

Hikayenin kendisi için önemli olduğunun altını çizen Barış Arduç, dijital projelerde de yer alabileceğini ifade etti.

İçine sinen, kendisini heyecanlandıran ve içinde yer almayı arzu ettiği projelerde bulunduğunu anlatan Barış Arduç, henüz böyle bir proje denk gelmediğini ama olursa da yeniden setlere dönüş yapacağını net bir şekilde ifade etti.