Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan’ın Akça Hatun’u Fahriye Evcen kombin konusunda bu defa sınıfta kaldı!

Alparslan’ın Akça Hatun’u Fahriye Evcen kombin konusunda bu defa sınıfta kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 4 yıllık aradan sonra TRT1’in dizisi Alparslan ile setlere geri dönen Fahriye Evcen, hem iş hayatı hem de özel yaşamıyla sürekli gündeme geliyor.

Meslektaşı Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan oyuncu, ekranlara verdiği arada oğlu Karan ile ilgilendi. Ekranlara dönme kararı aldıktan sonra tercihini eşi Burak Özçivit gibi dönem dizisinden yana yapan Fahriye Evcen Alparslan’da ‘Akça Hatun’ karakterini canlandırıyor.

Şık ve güzel giyinmeyi seven oyuncu kombinlerini de sık sık 12.3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Evcen’in sosyal medyadan yaptığı son paylaşım bazı takipçileri tarafından beğenilmedi.

Geometrik desenli pantolonunu rengarenk bir ceketle kombinleyen oyuncunun kıyafet tercihi bazı takipçileri tarafından eleştirildi.

Alparslan'ın Akça Hatun'u Fahriye Evcen kombin konusunda bu defa sınıfta kaldı! 9

Takipçileri oyuncuyu çok sevse de bu kombinine kayıtsız kalamadı. Bir takipçisi ‘Sen çok güzelsin ama kombin hiç olmamış. Sana tarz lazım değil sen tarzsın zaten’ yazarak oyuncunun kıyafet seçimini tatlı bir dille eleştirdi.

Alparslan'ın Akça Hatun'u Fahriye Evcen kombin konusunda bu defa sınıfta kaldı! 10

Fahriye Evcen’in kombinini beğenen takipçileri de vardı. Fotoğraflara, ‘Bu ne güzellik’, ‘Gökkuşağının renkleri gibi’ ve ‘Asil güzel kadın’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Alparslan'ın Akça Hatun'u Fahriye Evcen kombin konusunda bu defa sınıfta kaldı! 11