Ana sayfa Dizi Haberleri Yaprak dökümüne bir yenisi ekleniyor! Bugün bir Star TV dizisi için veda vakti!

Yaprak dökümüne bir yenisi ekleniyor! Bugün bir Star TV dizisi için veda vakti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon arka arkaya birçok dizi ekrana veda etti. Hepsi de sezon başında izleyiciye merhaba diyen ancak reytingleri kötü gidince final yapan dizilere bugün bir yenisi daha ekleniyor. Star TV’de yayınlanan Sana Söz bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı dizi aslında oldukça iddialı başlamıştı. Özellikle Nehir Erdoğan’ın Müge Anlı benzeri bir karakteri canlandırması, onun programı gibi bir programı hazırlıyor olması izleyicilerin ilgisini çok çekmişti.

Ancak bu ilgi sadece bir bölüm sürdü. Sana Söz’ün ilk bölüm reytingleri zaten çok iyi gelmemişti. İlerleyen haftalarda dizinin reytingi daha da düştü. Sana Söz, geçen hafta yayınlanan altıncı bölümüyle ortalamanın çok çok altında puan elde ederek genel izleyicide 20’nci sırada kaldı. Dizi AB’de 32, ABC1’de ise 29’uncu sırada yer aldı.

Yaprak dökümüne bir yenisi ekleniyor! Bugün bir Star TV dizisi için veda vakti! 7

Bu sonuç başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi çok iddialı iki ismin bulunduğu bir dizi için oldukça şaşırtıcı bir sonuçtu. Zira her ikisi de reytingi yüksek, yaptıkları işler genelde tutan başarılı oyuncular. Durum böyle olunca Sana Söz’ün yedinci bölümde final yapmasına karar verildi.

Reytingi düşük gelen dizileri hemen bitirmemesiyle ve ona şans tanımasıyla bilinen Star TV belki Sana Söz dizisinin yayınını belki biraz daha sürdürebilirdi. Nitekim Ada Masalı, Kazara Aşk gibi reytingi düşük giden dizilerin biletini hemen kesmemişti Star TV.

Ancak iddialara göre böbreklerinden rahatsız olan Erkan Petekkaya’nın sağlık durumu da final kararında etkili oldu. Ameliyat olması gereken ancak dizi çekimleri nedeniyle ameliyatını erteleyen Erkan Petekkaya’nın böylece hemen ameliyat olabilmesi sağlandı.