Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan’ın Akça Hatun’u Fahriye Evcen’e kahkahalar attıran yakışıklı kim?

Alparslan’ın Akça Hatun’u Fahriye Evcen’e kahkahalar attıran yakışıklı kim?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fahriye Evcen uzun bir süreden sonra ekranlara TRT1’de yayınlanmaya başlayan Alparslan dizisiyle dönüş yaptı. Oyuncu, Barış Arduç ile baş rolü paylaştığı dizide ‘Akça Hatun’ rolüyle büyük beğeni topluyor.

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile evlendikten sonra 2019 yılında anne olan güzel oyuncu işlerini bir kenara bırakıp oğlu Karan’ı büyütmek istemişti.

Yeni sezonda yoğun çalışma temposuna geri dönen Fahriye Evcen kendisini özleyen hayranlarını mest etti. Ancak şimdi de Fahriye Evcen oğlu Karan’ı özlüyor ve setten arta kalan zamanlarını oğluyla birlikte geçirmeye özen gösteriyor.

Instagram hesabından oğlu Karan ile birlikte fotoğraflarını paylaşan Fahriye Evcen’in mutluluğu ve neşesi takipçilerini de çok mutlu etti.

Alparslan'ın Akça Hatun'u Fahriye Evcen'e kahkahalar attıran yakışıklı kim? 9

İki yaşındaki oğluyla birlikte evde gülücükler saçtığı pozlarını paylaşan  oyuncu, önce kalp emojiisyle birlikte “Hayatım” mesajını yazdı, ardından “Huzurum, neşem, kalbim” notunu düştü.

Alparslan'ın Akça Hatun'u Fahriye Evcen'e kahkahalar attıran yakışıklı kim? 10

Anne ve oğul keyifli halleriyle dikkat çekti. Dört yılın ardından hayranları ile buluşmaktan memnun olan oyuncu, hem iş hem de özel yaşamında her şeyin yolunda gitmesi nedeniyle de hayatının en güzel günlerini yaşıyor.

Alparslan'ın Akça Hatun'u Fahriye Evcen'e kahkahalar attıran yakışıklı kim? 11

Fahriye Evcen’in bu mutluluğu 12.3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram paylaşımlarına da yansıyor.