Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki talihsizlikten sonra Sevcan Yaşar aradığı rolü buldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki talihsizlikten sonra Sevcan Yaşar aradığı rolü buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevcan Yaşar, bu sezon yedinci sezonu çekilmesi için adım atılan ama sonradan iptal edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Esra karakterini canlandırmıştı.

Dizinin 2016 yılındaki ilk sezonunda yer aldıktan sonra bir süre yapıma ara veren oyuncu, 2019 yılında tekrar dönüş yapmıştı. Karakterin uzun süreli olmasını isteyen izleyiciler ise Esra’nın 8 bölüm sonra ölümü ile şoke olmuştu. Sevcan Yaşar, o dönemde dizi hayranları tarafından ‘talihsiz’ bir şekilde diziden ikinci kez ayrılmasıyla çok konuşuldu.

Ünlü oyuncu 2020 yılında Sen Çal Kapımı dizisinde Sevda karakterinde yer alırken, yeni sezonda ise Evlilik Hakkında Her Şey ile yeniden izleyici karşısına çıktı.

Neyran isimli karaktere hayat veren oyuncu, 47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödüllerine katıldı. Organizasyonda yer aldığı için mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, yeni dizisinden bahsetti.

Değişen imajı ile dikkatleri çeken oyuncu, “Çekimler çok eğlenceli. Zaten biraz fettan bir karakteri canlandırıyorum. Her zaman da zevk alıyorum bu tür karakterleri canlandırmaktan. Mutluyum, sette huzurlu, çok güzel” açıklamasını yaptı.

Sevcan Yaşar, yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’deki fettan kadın olarak tarif edilen Neyran karakterinden de çok memnun kaldı.