Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan’ın Bizans imparatoriçesi Evdokya’sı Gizem Karaca yeni filmiyle beyaz perdede!

Alparslan’ın Bizans imparatoriçesi Evdokya’sı Gizem Karaca yeni filmiyle beyaz perdede!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in iddialı yapımı, Fahriye Evcen ile Barış Arduç’un baş rolünde yer aldığı  Alparslan dizisinde Bizans imparatoriçesi ‘Evdokya Makrembolitissa’ olarak ekranlara gelen Gizem Karaca’nın baş rolünde yer aldığı sinema filmi Dayı: Bir Adamın Hikayesi 10 Aralıkta vizyona giriyor.

Filmin geçtiğimiz yıl Kasım ayında vizyonda yer alması beklentisi yüksekti ancak pandemi nedeniyle ertelendi. Ünlü oyuncular Ufuk Bayraktar ve Gizem Karaca’yı buluşturan Dayı: Bir Adamın Hikayesi isimli filmin çekimleri 6 hafta sürdü.

Çekimleri Adana, Hatay, Mersin ve İstanbul’da gerçekleştirilen filmin senaryosunu Ufuk Bayraktar ile Serkan Öztürk birlikte kaleme aldı.

Yönetmen koltuğunda Uğur Bayraktar’ın oturduğu filmde Ufuk Bayraktar ile Gizem Karaca’ya, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp, Ümit Çırak, Rıza Akın, Timur Ölkebaş,  Murat Akkoyunlu, Recep Çavdar, Banu Fotocan, Kadir Toprak Karaman ve Efe Cevahir Bayraktar eşlik ediyor ayrıca Beste Bereket de filmin kadrosunda konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Dram ve aksiyon türlerinin bir birleşimi olan filmin süresi 125 dakika. Filmin vizyon tarihi ise 10 Aralık 2021 olarak belirlendi. Hatırlanacağı üzere Ufuk Bayraktar, Ezel isimli dizide Ramiz Karaeski isimli kabadayının gençlik yıllarını oynamış ve büyük bir başarı kazanmıştı.

Alparslan'ın Bizans imparatoriçesi Evdokya'sı Gizem Karaca yeni filmiyle beyaz perdede! 7

Ezel dizisiyle ikonik bir hale gelen ve büyük bir hayran kitlesi bulunan Dayı karakterini usta oyuncu Tuncel Kurtiz canlandırmıştı ve şimdi, Dayı’nın hikayesi her açısıyla beyaz perdede olacak.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin fragmanı yayınlandı. Filmin konusu ise şöyle; Cesareti , merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan kahramanımızın, köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi onu çalışması için İstanbul’da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi’nin yanına gönderirler.

Bu geliş ile kahramanımızın, olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve dillere destan olacak zirveye yükseliş hikayesi başlayacaktır .