Ana sayfa Sosyal Medya Veda Mektubu’nda oynayan Rabia Soytürk, iki ünlü kadın meslektaşı ile sürpriz projede buluştu!

Veda Mektubu’nda oynayan Rabia Soytürk, iki ünlü kadın meslektaşı ile sürpriz projede buluştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin genç kuşak oyuncuları içinde yer alan 3 isim, şu sıralar ayrı bir heyecan yaşıyor! Ekranlara geldikleri dizileriyle sevilen ve yıldız isimler olan 3 genç oyuncu Rabia Soytürk, Cemre Baysel ile Gizem Karaca, bir marka ile yaptıkları anlaşma sonrası birlikte aynı projede yer alacaklar!

Şu sıralar Veda Mektubu ile ekranlarda olan Rabia Soytürk, bir önceki dizisi Duy Beni ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamıştı. Cemre Baysel ise Baht Oyunu dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalamış ardından Senden Daha Güzel dizisinde oynamıştı.

Veda Mektubu'nda oynayan Rabia Soytürk, iki ünlü kadın meslektaşı ile sürpriz projede buluştu! 9

Gizem Karaca ise iki meslektaşından bir kaç yıl daha önce dizilerde rol almaya başlamıştı. Muhteşem Yüzyıl ile ilk kez ekrana gelen oyuncu, son olarak da Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde 22 bölüm oynadı.

Veda Mektubu'nda oynayan Rabia Soytürk, iki ünlü kadın meslektaşı ile sürpriz projede buluştu! 10

Hem oyunculukları hem de güzellikleriyle dikkatleri çeken bu 3 isim, şu sıralar birlikte bir markanın yüzü oldular. Daha önce Ebru Şahin’in yüzü olduğu New Well Make-up markası ile anlaştılar. 2023 yılının ürünlerini tanıtan çekimlere katılan oyuncuların birlikte verdiği pozlar da hayranları için büyük sürpriz oldu!

Veda Mektubu'nda oynayan Rabia Soytürk, iki ünlü kadın meslektaşı ile sürpriz projede buluştu! 11

Dizilerin beğenilen ve aranılan isimlerinden olan Gizem Karaca, Rabia Soytürk ve Cemre Baysel’i buluşturan markanın çekimlerinden kareler paylaşıldı. Oyuncuların hayranları da sosyal medyada övgü dolu yorumlarda bulundular.