Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gizem Karaca doğaya saygılı bir hayat felsefesi ile herkese örnek oluyor!

Gizem Karaca doğaya saygılı bir hayat felsefesi ile herkese örnek oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayatına İzmir’de devam eden ve zaman zaman özel geceler için İstanbul’a gelerek medyanın karşısına çıkan Gizem Karaca, farklı bir hayatı tercih eden ünlü isimlerden birisi.

Evinde küçük bir çiftlik kuran ve hayvanlarla da iç içe bir hayatı tercih eden Gizem Karaca, doğaya karşı da sorumluluk içinde davranan isimlerden birisi. Oyuncu, “Sürdürülebilir yaşam, karbon ayak izi, organik beslenme, organik tarım benim ilgi alanlarımdır. Bir tarlam yok ama kendi çapımda bahçemde ben de yetiştiriyorum. Güneş enerjisi ile ilgileniyorum, arabaları elektrikliye çevirdik” diye konuştu.

İzmir’de tatil yaptığını ve denizde yüzmeyi sevdiğini anlatan Gizem Karaca, arkadaşları ile birlikte güzel bir vakit geçirdiğini anlattı.

Gizem Karaca, “Sezon yine başlayacak, kış yine gelecek, biz yine setlerde çalışacağımız için şu an bu dönemin tadını çıkartıyorum” dedi.

Gelecek sezon için okuduğu projeler olduğunu anlatan oyuncu, “İyice düşünüp bir karar vereceğim ve kendim için en iyisini seçeceğim” dedi.

Disney + için çekilen Özür Dilerim isimli sinema filminin çok güzel geçtiğini ama tüm yerli yapımların yayından kaldırılmasının üzüntüsünü de yaşadığını anlatan Gizem Karaca, “Yayında kaldığı kadar tepkiler çok güzeldi, çok sevilmiş, çok beğenilmiş. Umarım filmi başka bir yerde göreceğiz” dedi.