Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey yakında Arap dünyasında yayınlanacak!

Evlilik Hakkında Her Şey yakında Arap dünyasında yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon yeni dizileriyle şanssız bir dönem geçiren Fox TV’nin en başarılı yapımı Evlilik Hakkında Her Şey oldu. Gökçe Bahadır’ı uzun süre sonra ekrana döndüren Evlilik Hakkında Her Şey çok yakında Arap dünyasını da fethedecek.

Bu sezon bir hayli şanssızlıklar yaşayan Fox TV’nin başarılı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingleri oldukça başarılı gidiyor. Başrollerini Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı ve Tülin Ece’nin paylaştığı dizinin hikayesi izleyiciler tarafından çok beğeniliyor.

BBC yapımı The Split isimli diziden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey’in Türk versiyonu Arap dünyasını fethetmeye hazırlanıyor. Dizi, merkezi Dubai’de bulunan ve Arapça içerik platformu Shahid tarafından satın alındı.

Evlilik Hakkında Her Şey yakında Arap dünyasında yayınlanacak! 7

Evlilik Hakkında Her Şey çok yakında Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki medya şirketi MBC GROUP tarafından kurulan kanalda Arap izleyicilerin karşısına çıkacak. Platform, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki ülkelerin yanı sıra Avustralya, ABD ve Kanada’nın da arasında olduğu 23 ülkeyi kapsıyor.

Bu arada Evlilik Hakkında Her Şey, Türk izleyicileri tarafından da büyük beğeniyle izleniyor. Dizi yarın akşam 10. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde şunlar olacak:

Azra, oğlunu kaçırmaya kalkan Jale’nin peşini bırakmaz. Yolun sonuna gelen Jale ise kötülüğünün bir sınırı olmadığını kanıtlar.

Erman’ın gelişiyle planları alt üst olan Çolpan ve Yıldırım, durumu toparlamaya çalışsalar da bu o kadar kolay olmayacaktır. Bu durum başlarına başka belalar açılmasına sebep olur. Duruşmada Selçuk ve Eylül’ün söyledikleriyle derinden sarsılan Ural, Alina’nın öz kızı olmama ihtimalini reddeder.