Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca’nın yeniden televizyon dizilerine dönüşü hayranlarını mutlu etti!

Gizem Karaca’nın yeniden televizyon dizilerine dönüşü hayranlarını mutlu etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, 1992 yılında dünyaya geldi ve son dönemde yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile güçlü bir kariyer elde etti. Son dönemde sinema filmleri ile ilgilenen ünlü oyuncu, 2 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine de dönüş yaptı.

Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizideki Evdokya karakteri ile en son televizyon ekranında izlediğimiz oyuncu, artık atv’nin başarılı dram dizisi Safir’in bir parçası haline geldi.

2011 yılından bu yana birbirinden etkili dizilerde yer alarak güçlü bir kariyer çıkışı yakalayan Gizem Karaca, çok farklı projelerde çok farklı rollerin üstesinden gelen bir isim. Adını Feriha Koydum, Güzel Köylü ve Kara Sevda gibi unutulmaz dizi projelerinde çok başarılı işlere imza atan oyuncu, şimdilerde ise Safir dizisinin Güneş karakteri olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Safir dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Diziye Ruhi Sarı’nın yine etkili bir karakter ile diziye katılmasının ardından şimdi de Gizem Karaca sürprizi yapıldı.

Gizem Karaca, Güneş karakteri ile 15. bölüm ile birlikte Safir dizisinin bir parçası oldu. Güneş karakterinin hikayede neleri değiştireceği ise önümüzdeki bölümlerde daha net bir şekilde öne çıkacaktır.

Güneş’in kendisi için anlamının çok özel olduğunu söyleyen Gizem Karaca, duygularını şu sözlerle anlattı:

“Güneş yaşam kaynağıdır, güzel olduğu kadar tehlikelidir. Tüm gezegenler onun etrafında döner. Bu yüzden genel olarak güneş simgesini çok sık kullanırım günlük hayatımda, üstümde başımda, yaptığım resimlerde ve genel olarak evimin dekorasyonunda. Karakter ismimin Güneş olduğunu duyunca çok şaşırdım. Bazı tesadüfleri çok seviyorum. Demek ki çağırdım. Güneşi gerçekten bir Güneş gibi güçlü ve merkezde bir karakter olarak kurmak istiyorum. Güneş herkese ve her şeye enerji ve güç verecek, yaşam enerjisi katacak bence. Daha çok yeni tanıştım Güneş hanımımla, çok güzel planlarım ve heyecanım var onunla ilgili :) , ondan ışıl ışıl parlayan bir kadın çıkaracağım. İçinizi ısıtan ama gereğinden çok yaklaşırsanız yakan bir kadın olacak..”