Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası, sosyal reytingiyle ekranın devlerine meydan okuyor!

Kalp Yarası, sosyal reytingiyle ekranın devlerine meydan okuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin dram yüklü dizisi Kalp Yarası bu hafta da sosyal reytingde birinciliği elden bırakmadı. Reytinglerde başarısız giden dizinin sosyal medyadaki başarısı pazartesi gecesinin en güçlü rakiplerini katbekat geride bıraktı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 13 Aralık Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Her ne kadar reytinglerde kötü gitse de Kalp Yarası’nın artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var. Öyle bir kitle ki dizisini sosyal medyada hiç yalnız bırakmıyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in muhteşem uyumu sayesinde Kalp Yarası, aylar önce yerleştiği sosyal medya sıralamasındaki birinciliğinden vaz geçmiyor. Dizi dün hakkında yapılan 144 bin 300 paylaşımda zirvede yer aldı.

Kalp Yarası, sosyal reytingiyle ekranın devlerine meydan okuyor! 7

Gecenin ikincisi ise Show TV dizisi Üç Kuruş oldu. Çok iddialı gelen ancak reytinglerde beklenen sıçramayı bir türlü yapamayan dizi izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Özellikle Uraz Kaygılaroğlu’nun oyunculuğuyla dikkat çeken dizi hakkında dün 72 bin 200 paylaşım yapıldı.

Ekrana geldiği ilk günden bu yana reytinglerde zirveden inmeyen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ise sosyal reytingde bir hayli zayıf. TRT 1’de yayınlanan dizi 57 bin 500 paylaşımla üçüncü sırada yer aldı.

Bu sezon Fox TV’nin en başarılı dizilerinden biri olan Yasak Elma’nın reytingleri ise düşüşte. Sezona birincilikle başlayan, sonra ikinciliğe düşen dizi dün akşam yayınlanan bölümüyle de tüm izleyicilerde üçüncü oldu. Yasak Elma için sosyal reytingde de durum pek parlak değil. Dizi 12 bin 100 paylaşımda dördüncü oldu.

Kaderimin Oyunu ise dördüncülüğü Yasak Elma’yla paylaştı. Star TV’de yayınlanan dizinin tekrar bölümü hakkında 12 bin 100 paylaşım yapıldı.