Ana sayfa Dizi Haberleri Alper Saldıran üst üste başarılı dizilerle gündemden düşmüyor!

Alper Saldıran üst üste başarılı dizilerle gündemden düşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Etkileyici performansı ile dizilerin aranılan isimlerinde olan Alper Saldıran, 2004 yılından bu yana sektörde önemli adımlar attı. Kariyerini ilmik ilmik işleyerek bu noktaya gelen oyuncu, önemli yapımlarda boy gösterdi.

Alper Saldıran yaz ayları için de yeni bir dizi anlaşması yaptı. Melekler Korusun dizisindeki Barış karakteri ile dikkat çeken oyuncu; Beni Böyle Sev isimli dizideki Ömer karakteri ile öne çıkmıştı… Birbirinden farklı dizilerde rol alan oyuncu, her projesinde güçlü performansı ile adından söz ettirdi.

Badem Şekeri isimli film serisindeki Doktor Mehmet Şeker karakteri ile hafızalara yazılan, kariyer zıplaması yaşayan oyuncu, son dönemde üst üste başarılı projelerle anılıyor. Bir Aile Hikayesi dizisindeki Erdem karakterinin ardından bu sezon Masumlar Apartmanı dizisinde Uygar olarak hayranlarını mest eden Alper Saldıran, Netflix’in heyecanla beklenen Bir Denizaltı Hikayesi dizisinde de yer aldı.

Şimdi ise ünlü oyuncu yeni projesinin hazırlıklarını yapıyor. Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisi ile anlaşan Alper Saldıran, yaz aylarında hayranları ile farklı bir karakterle buluşacak.

Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldığı dizi yemek kültürü üzerine bir yapım olarak öne çıkacak. Doğulu, bir süredir ünlü bir şef ile yemek çalışmalarına başladı bile… Cem Davran ve Yasemin Conka ile birlikte Alper Saldıran da Aşkın Tarifi isimli diziyle anlaşmış oldu.

Deniz Koloş’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaristleri ise Leyla Uslu ile Doruk Erengül…