Ana sayfa Dizi Haberleri Kiralık Aşk dizisinde Nazlıcan olarak öne çıktı, şimdi de Yasak Elma’ya geliyor!

Kiralık Aşk dizisinde Nazlıcan olarak öne çıktı, şimdi de Yasak Elma’ya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kiralık Aşk dizisinde Nazlıcan karakteri ile sektöre adım atan Özlem Gezgin hem yeteneği hem de sempatikliği ile ilgiyi üzerine toplamıştı. Karakterin çok sevilmesi ile öne çıkan Gezgin, sosyal medyada da geniş bir kitleyi etkilemeyi başarmıştı.

Çok sayıda teklif almaya daha o dönemden başlayan Gezgin, eğitimlerini ise Vahide Perçin ile Altan Gördüm’ün kurduğu Akademi 35 Buçuk’ta tamamladı. Kiralık Aşk’a başladığında 19 yaşında olan ve Altay’ın klibinde de yer alarak dikkat çeken Özlem Gezgin, Kanatsız Kuşlar dizisinde Aylin karakteri ile göz doldurdu.

Kiralık Aşk dizisinde Nazlıcan olarak öne çıktı, şimdi de Yasak Elma'ya geliyor! 7

Sonrasında İncir Ağacı isimli dizide Çiçek olarak izlediğimiz oyuncu, en son Hercai dizisinde yer almıştı… Özlem Gezgin şimdi de yeteneklerini Yasak Elma dizisinde göstermeye geliyor. Konuk oyuncu olarak yapımda yerini alacak olan genç oyuncu, Emre Dinler’in canlandırdığı Ömer karakterinin eski sevgilisi Alev karakterini canlandıracak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Alev karakteri Şahika’nın sinirlerini bozacak ve bir krize neden olacak.