Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz akıllardan çıkmayacak ters köşe rolde

Alperen Duymaz akıllardan çıkmayacak ters köşe rolde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz’ın bugüne kadar yer aldığı dizilerde sergilediği performansa bakıldığı zaman asi ve karizma rollerin ona çok yakıştığını hayranları iyi biliyor.

2015 yılında canlandırdığı Cesur karakteri ile ilk kez Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde dikkat çeken oyuncu, sonrasında üst üste başarılı projelerde bulundu.

Acı Aşk dizisinden sonra Bodrum Masalı’nda öne çıkan Alperen Duymaz, Çarpışma dizisindeki Kerem karakteriyle de çok sevildi. Çukur dizisinde Emrah olarak yer alan oyuncu, Zemheri ve ardından da Son Yaz isimli yapımlarda başrolde yer aldı.

Yeni sezonda gelen teklifler arasından dijital bir diziyi seçen oyuncu, Erkek Severse için gelecek hafta sete çıkacak. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan dizide oyuncuya Yasemin Allen partnerlik yapacak.

Alperen Duymaz’ın canlandıracağı Kenan karakteri bir online alışveriş sitesi sahibi olacak. Bu karakterde mükemmel erkek figürü çizecek olan oyuncu, izleyicilerde hayranlık uyandıracak.

Alperen Duymaz hayranları için bu rol bugüne kadar arzu ettikleri ve heyecanla bekledikleri bir rol olarak öne çıkacaktır. Oyuncunun asi çıkışları ve farklı havası bugüne kadar arızalı tiplerin daha çok öne çıkmasını neden oldu.

Ancak yeni dizide kadınlar için mükemmel erkek görüntüsü çizecek olması Alperen Duymaz hayranları için tam bir ters köşe rol olacak.