Ana sayfa Dizi Haberleri Ego dizisinin final yapacak olması değil, şimdiye kadar yayında kalması daha şaşırtıcı!

Ego dizisinin final yapacak olması değil, şimdiye kadar yayında kalması daha şaşırtıcı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2023 yılının en iddialı yapımlarından birisi olarak öne sürülen Ego dizisinin 13. bölümde final yapacağına yönelik ilk bilgiler basında yer aldı. Dizinin başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz bulunuyor. İki başrol oyuncusunun Çarpışma dizisindeki halini hatırlayanlar bu projenin çok iyi bir çıkış yapabileceğini düşündü. Onların iyi bir partner olarak ekrana yansıyacaklarını bekleyenler dizinin setinde iki oyuncunun kavgasının bir anda sosyal medyaya yayılmasına tanıklık etti. Aslında bu gelişme izleyicilerdeki ikilinin uyumundan kaynaklanan auranın bir anda dağılmasına da yol açtı.

Hayaller ile gerçekler arasındaki fark bir tartışma ile ortaya çıktı. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk için yıllar öncesinden akıllara yerleşen ve çok iyi enerjilerinin olduğu, birbirlerine çok yakıştıkları düşüncesi bir kavga ile ortadan kalktı. İşte bu da diziye olan inancı zayıflatan bir unsurdu.

Sonrasında ise senaryoda yaşananlar izleyicilerin canını bir kez daha sıktı. Senaryo milyonların arzu ettiği kadar iyi çıkmadı. Dizide iki kadın arasında kalan ve yalpalayan bir başrol erkek karakteri de kadın izleyicilerin pek de kalbini kazanamadı.

Tabii ki bir diğer önemli faktör ise Fox TV’de yayınlanıyor olmasıydı. Zira kanal yönetiminin eski kararlarını bilenler Ego dizisi çok iyi reytingler alamaz ise kimsenin arkasında durmayacağını da biliyordu.

3’lü reytingler ile yola devam etmeye çalışan, senaryo sorunlarının izleyicileri rahatsız ettiği, başrol ikilisinin eskisi gibi aura oluşturamadığı bir ortamda Ego dizisinin şimdiye kadar ayakta kalması bir şans olarak gözüküyor.

13. bölümü ile sezon sonunda izleyicilere veda etmesi, uyumlu olmadıkları sette ortaya çıkan, Ego dizisinin iki başrol ismi için de rahatsız edici olmayacaktır diye düşünüyoruz.

11. bölümü 30 Nisan Pazar akşamı yayınlanan Ego dizisinin 12. yeni bölümünün 7 Mayıs’ta yayınlanması, seçim nedeniyle 14 Mayıs’ta yayınlanamayacak olan final bölümünün de 21 Mayıs Pazar akşamı ekranda olması bekleniyor.