Ana sayfa Sosyal Medya Ego dizisinin erken final yapmasına Alperen Duymaz hayranları pek de üzülmedi!

Ego dizisinin erken final yapmasına Alperen Duymaz hayranları pek de üzülmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Ego dizisinde Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin başrolde buluşacağı ilk duyulduğu zaman izleyicilerde büyük heyecan yaşanmıştı. Daha önce Çarpışma dizisindeki çok beğeni toplayan bu ikili, yıllar sonra bir araya geldi ama beklendiği gibi sonuçlanmadı.

Daha dizinin başlarında Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi arasında sette yaşanan tartışmanın uzaması ve sosyal medyada gündem olması Ego dizisi adına en önemli imaj kaybından birisiydi. Çünkü dizinin seyredilmesini sağlayacak en önemli neden iki başrol oyuncusunun Çarpışma dizisinde izleyicilerin aklında kalan etkileyici uyumuydu.

Aslında bu uyumun iki oyuncu arasında pek de olmadığı bu durumun izleyicilerin kendi düşünsel dünyalarında yarattığı bir sanal durum olduğu da iki oyuncunun sette anlaşamaması ile ortaya çıkmıştı.

Erkeğe Güven Olmaz ismiyle gündem olan ama Ego kısaltması ile konuşulan dizinin 13. bölümü final olacak. Yani dizi 21 Mayıs pazar akşamı son kez izleyicilerle buluşacak. 14 Mayıs’ta Türkiye’deki seçimler nedeniyle dizinin bir hafta ara vereceğini hatırlatmış olalım.

Ego dizisinin erken final yapmasına Alperen Duymaz hayranları pek de üzülmedi! 7

Alperen Duymaz hayranları ise hem Melisa Aslı Pamuk ile olan etkileşimden beklediklerini bulamadı hem de Erhan karakterine içleri pek de sinmedi. Özellikle Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün karakteri ile sert erkek rollerini çok başarılı şekilde sergilediği görülen Alperen Duymaz’ın yine benzer roller ile izleyici karşısına çıkması arzu ediliyor.

Birçok hayranı sosyal medya üzerinden bundan sonraki projesinde yine sert bir erkek karakteri ile ekrana dönmesini diledikleri Alperen Duymaz için Ego dizisinin büyük bir kayıp olmadığı ifade ediliyor.

Ego dizisi 13. bölümü ile birlikte 21 Mayıs’ta final yapacak ama Alperen Duymaz’ın hayranları açısından anlaşılan Ego dizisi şimdiden kafalardan çıkmış ve bu hatta erken finali “güzel gelişme” olarak tarif edenler de az değil.