Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’a atılan çamur, Ego dizi setindeki ilk tartışmanın yeniden hatırlanmasına yol açtı!

Alperen Duymaz’a atılan çamur, Ego dizi setindeki ilk tartışmanın yeniden hatırlanmasına yol açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz ile ilgili Ego dizisi setinden gelen, dedikodu nitelikli içeriklerin haber niyetine sunulması ve sonrasında da oyuncunun açıklama yapmak zorunda bırakılması dikkatlerden kaçmıyor. İnternette ve sosyal medyada öne çıkan yeni dedikodu ile, ünlü oyuncunun sete gitmeyerek tüm ekibi beklettiği ve kimseye haber vermediği şeklinde yansıtıldı. Alperen Duymaz da iddianın asılsız olduğunu twitter üzerinden yaptığı paylaşımla ortaya koydu.

Ancak ortaya çıkan durum, Ocak ayında yaşanan ilk tartışmanın yeniden hatırlanmasına neden oldu. Bunun nedeni ise, ilk tartışmada Melisa Aslı Pamuk için söylenen “set ekibini bekletme ve işin ciddiyetine göre davranmama” nedeninin bu sefer Alperen Duymaz’a yakıştırılması oldu.

İlk tartışmada Alperen Duymaz’ın partneri Melisa Aslı Pamuk ile tartışmasının altında yatan nedenler; “set ekibini bekletme, ciddiyetsiz davranma, işe gereken önemi vermeme” şeklindeydi. Yani Duymaz daha önce eleştirdiği duruma kendisi düşmüştü.

Alperen Duymaz'a atılan çamur, Ego dizi setindeki ilk tartışmanın yeniden hatırlanmasına yol açtı! 9

Şimdi ise ünlü oyuncunun aylar önce partnerine karşı tepki göstermesine neden olan durumu kendisinin de yaptığı şeklinde bir dedikodu ortaya çıktı. Alperen Duymaz twitter hesabından açıklayıcı ifadelerle bu dedikodunun gerçek olmadığını anlattı ama bu iddianın sunuluş şekli, Ocak ayındaki tartışmanın nedenlerini hatırlattı.

Oyuncunun Ego dizisinin setinde daha ilk günlerde partneri Melisa Aslı Pamuk ile yaşadığı tartışma da günlerce konuşulmuştu. Sete geç kaldığı için partnerine nedenini soran Duymaz, ciddiyetsiz ve pişkin tavra sinirlendiğini açıklamıştı.

Oyuncu sosyal medya üzerinden yaptığı detaylı bilgilendirmede set ekibini bekletme konusunu öne çıkartarak şöyle demişti: “Melisa’nın genel olarak sete geç çıkıp ekibi bekletiyor olmasına anlam vermeye çalışırken bizler, işimizin yoğunluğu sebebiyle o günkü geç gelişinin sebebini sordum; ‘Ne oldu, neden geç kaldın Melisa?’ Gelen ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavrın ardından sinirlendim ve mesafeli davrandım.”

Alperen Duymaz'a atılan çamur, Ego dizi setindeki ilk tartışmanın yeniden hatırlanmasına yol açtı! 10

Melisa Aslı Pamuk’un da bu konuşmadan bir süre sonra partneri ile tartışma yaşaması ile olaylar büyümüştü.

Şimdi de Alperen Duymaz hakkında; set ekibini saatlerce bekletme, çekim saatinde sete gitmeme, işe gereken ciddiyeti vermeme gibi nedenlerle yeni bir iddia ortaya atıldı.

Alperen Duymaz ise bu durumu şu sözlerle yalanladı: “Kendimi ifade etmem gerektiğini hissettim. Yine. Zaten setteydim, ilk sahnemi çektikten sonra 2.sahnemi çekmek üzere sete gittim, ama karakterin sürekli değişen motivasyonunun yarattığı stresi hissettiğim için provaya devam edemeyeceğimi fark ettim, herkesten özür dileyerek karavana gidiyor olduğumu söyledim. Sonra setin paydos verdiğini öğrendim. Bu yanlış haberin doğrusunu bildirerek gündemi meşgul ettiğim için mahçup ve üzgünüm.”

Alperen Duymaz'a atılan çamur, Ego dizi setindeki ilk tartışmanın yeniden hatırlanmasına yol açtı! 11

Aslında ortada; sette oyunculuk performansı ile yaşadığı kaygı sonrasında rolün gerekliliğini ortaya koyamayacağını anlayıp sahneyi sonraya bırakmak isteyen bir oyuncu tavrı dışında bir şey yok.

Ünlü oyuncunun hayranları da, özellikle setlerde sorun çıkartan birisiymiş gibi basına yansıyan dedikodulardan rahatsız.

Sosyal medya ortamında da “Biz seni biliyoruz, açıklama bile yapmana gerek yok” şeklinde oyuncuya verilen destek de dikkat çekiyor.