Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu ile çıkış yapan Aslı Sümen yine iddialı bir dizide!

Baht Oyunu ile çıkış yapan Aslı Sümen yine iddialı bir dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 Türkiye Güzellik yarışmasının birincisi seçilen Aslı Sümen, 1994 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Mankenlik ve modellik kariyeri bulunan Aslı Sümen, Baht Oyunu isimli diziyle ise setlere adım attı.

Güzelliği ile göz dolduran Aslı Sümen, oyunculuk yetenekleri olduğunu da Baht Oyunu dizisindeki Tuğçe karakterini başarıyla canlandırarak sergiledi. Aslı Sümen, kendisine büyük katkı sağlayacak yeni bir projeye katıldı.

Kariyerinin başında olan Aslı Sümen, önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak olan Erkek Severse isimli dizinin kadrosunda yerini aldı. Aslı Zengin tarafından hikayesi yazılan dizi, Bein Connect platformu için çekilecek.

45 dakikalık 13 bölümden oluşacak olan dizinin kadrosu çok ünlü isimlerle dolu. Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen, Tolga Güleç, Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı ile anlaşmalar yapıldı.

Aslı Sümen de bu ekibe katılarak önemli tecrübeler biriktirme fırsatını elde etti. Genç oyuncu hikayede Büşra Develi’nin canlandıracağı Zeynep karakterinin kız kardeşi Ezgi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.