Ana sayfa Sosyal Medya İki dizisi erken final yapan Elçin Sangu, Kiralık Aşk ile bir kez daha moral buldu

İki dizisi erken final yapan Elçin Sangu, Kiralık Aşk ile bir kez daha moral buldu

tarafından ker_def

Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisiyle İspanya’da gündem oldu! Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Türkiye’de son iki dizisinde büyük şanssızlık yaşadı. Geçen sezon İyi Günde Kötü Günde isimli yapım 6 bölüm sürmüştü. Bu sezon da oyuncunun başrolünde yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi beşinci bölümü ile final yaptı.

Her iki dizinin de erken final yapması ünlü oyuncuyu kızdırdı. Geçen yıl yayıncı Star TV’nin diziyi toparlama ihtimali varken fırsat vermeyerek yayından kaldırmasına tepkiler büyük olmuştu. Elçin Sangu, röportajında yayıncı kanalı suçlayan sözler söylemişti. Oyuncu bu sezon da yine aynı durum ile karşılaştı. Sette oyuncunun final kararını duyunca bu duruma çok kızdığı yönünde haberler yapıldı.

Son iki dizisinde büyük sıkıntı yaşayan oyuncunun Kiralık Aşk ile yurt dışında ilgi görmesi ise moral veren bir gelişme oldu. İspanya’da yayınlanmakta olan Kiralık Aşk’ın final bölümü twitter gündemini salladı.

İki dizisi erken final yapan Elçin Sangu, Kiralık Aşk ile bir kez daha moral buldu 1

Uzun süre gündemde kalan oyuncu için en son 24 binin üzerinde paylaşım yapıldığı da gelen bilgiler arasında. Oyuncunun İspanya gibi önemli bir ülkede twitter gündeminde yer alması ve 3 gün boyunca da konuşulması dikkat çekti.

Kiralık Aşk dizisinin final bölümü yayınlandı ve sosyal medyada bu durum çok konuşuldu. Elçin Sangu da bu etkileşim dalgasında gündemde kalmayı başardı. Ünlü oyuncu adına Kiralık Aşk dizisinin hala popülerliğine katkı yapması önemli bir detay olarak dikkat çekiyor.