Ana sayfa Dizi Fragmanları Alperen Duymaz öyle laflar etti ki, Son Yaz dizisinde tokat gibi sahne!

Alperen Duymaz öyle laflar etti ki, Son Yaz dizisinde tokat gibi sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Son Yaz dizisinin 15 Ocak akşamı yayınlanacak olan 3.bölümü yine çok etkili sahnelerle dolu. Alperen Duymaz, Ali Aktay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde Akgün’ün sözleri oldukça düşündürücü olacak.

Selim, ailesi için tehlike olarak gördüğü Akgün’ü onlardan uzaklaştırmak istiyor.Ancak bu arada Selçuk Taşkın’ın oğlu Akgün’ü neden kendisine emanet ettiği gerçeği ile de yüzleşecek. Akgün ise, kendisine karşı tavırları nedeniyle çok kızdığı Selim’e adeta sözleriyle tokat atıyor..

Akgün diyor ki: “Ben senin arabanın bagajında tutuğun, ilk fırsatta atacağın çöp torbası mıyım? Yapılır mı bu be. Soğudu mu için Selim Kara. Daha ilk dakikadan yerim belli benim. En aşağıdayım senin gözünde. Yarının suçlusuyum. Öyle böyle değil bana nefretin. Yolunu çiz diyordun bana. Nasıl çizeceğim böyle ben. Önüne gelen itiyor, kakıyor. Herkesi kalemimi kırıyor benim. Bir dava uğruna insan hayatı ile oynanmaz. Allah’ından bul. İnşallah Allah’ından bul.”

Peki 3. bölümde başka neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Akgün, Yağmur’un yardımıyla Sakız Adası’na kaçmaya çalışırken, denizin ortasında onları bir sürpriz beklemektedir.

Selim, Akgün’ün Yağmur’la beraber plan yaparak onu tehlikeye attığını öğrenince; Akgün’ü, ailesinin yanından uzaklaştırmaya karar verir; İstanbul’a doğru yola çıkarlar.

İstanbul’da babasıyla karşı karşıya gelen Akgün onunla hesaplaşma şansı bulur. Selim ise Selçuk Taşkın’ın Akgün’ü kendisine emanet etmesinin altında yatan gerçek sebebi öğrenir.

Bu sırada; ailesinin boşanacağını öğrenen Altay, kendisinden hiç umulmadık bir davranış sergileyerek, Selim’in verdiği kararları sorgulamasına sebep olur.

Son Yaz yeni bölümüyle Cuma 20.00’de FOX’ta!