Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’dan Son Yaz kamera arkası sürprizi! Serkan Çayoğlu’ndan Ahmet Kural’la sahil keyfi!

Alperen Duymaz’dan Son Yaz kamera arkası sürprizi! Serkan Çayoğlu’ndan Ahmet Kural’la sahil keyfi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin sevilen oyuncuları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla, kamera arkasında meslektaşlarıyla geçirdikleri keyifli anların fotoğraflarıyla hayranlarını mutlu ediyor. Dizilerde kimi zaman düşman, kimi zaman sevgili, kimi zaman arkadaş, kimi zaman anne, baba olarak karşımıza çıkan isimlerin, kamer arkasındaki halleri de ayrı bir merak konusu.

İlk olarak Alperen Duymaz’ın yaptığı paylaşıma bir göz atalım. Oyuncu, Hafsanur Sancaktutan ile dizide iki aşığı oynuyor. Başarılı oyunculukları ile iki isim de hayranlarının markajında.

Her iki oyuncu da rol aldıkları yapımlardaki dikkat çeken oyunculukları ile göz dolduruyor, yapımcıların da gözdesi oluyorlar.

Alperen Duymaz’ın son paylaşımında Hafsanur Sancaktutan ile birlikte dizinin başarılı genç isimleri Ali Babur ve Yasemin Yazıcı da yer alıyor. Oyuncular, setten keyifli bir anlarını paylaşmışlar…

Alperen Duymaz'dan Son Yaz kamera arkası sürprizi! Serkan Çayoğlu'ndan Ahmet Kural'la sahil keyfi! 8

Şu sıralar çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde devam eden Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, TRT1’de yayınlanmakta. Yılbaşından hemen sonra adaya giderek hazırlıklar yapıldı ve çekimlere başlandı.

Dizi, 1960’lı yılların başından, 1974’teki Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen süre içinde yaşananlarla ilgili olayları konu alıyor.

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural, dizinin çekimleri için Kıbrıs’ta. Fırsat buldukça adanın muhteşem sahillerinde yürüyüş yapıyor, deniz kenarında vakit geçiriyorlar. Aşağıdaki fotoğraf da o anlardan birisi…

Alperen Duymaz'dan Son Yaz kamera arkası sürprizi! Serkan Çayoğlu'ndan Ahmet Kural'la sahil keyfi! 9