Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat’tan eşi İdil Fırat ile bayram mesajı! Engin Öztürk’ün bayram şekerleri tam yemelik!

Mert Fırat’tan eşi İdil Fırat ile bayram mesajı! Engin Öztürk’ün bayram şekerleri tam yemelik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyunculukları ile beğeni toplayan, rol aldıkları projelerdeki performansları ile öne çıkan iki isim Mert Fırat ve Engin Öztürk’ün bayram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Engin Öztürk var… Oyuncu, tv8’deki dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in bitmesiyle birlikte şu sıralar dinleniyor.

Yeni bir dizi projesi olup olmadığı bilinmiyor. Bayramda havanın güzel olmasını da fırsat bilerek bahçede otururken çekilen  bir pozunu paylaştı oyuncu.

Yanında zaman zaman instagram sayfasından yaptığı fotoğraf paylaşımlarında görülen minik köpeği de var. Bir başka sevimli köpek de kareye girmiş.

Öztürk’ün bayram neşesine iki sevimli köpek de katılmış. Bayram şekerleri olarak da fotoğrafta yerlerini almışlar… Engin Öztürk ise hayli keyifli görünüyor…

Mert Fırat'tan eşi İdil Fırat ile bayram mesajı! Engin Öztürk'ün bayram şekerleri tam yemelik! 8

Mert Fırat ise bayram sabahı eşiyle hayranlarının, sevenlerinin bayramını kutladı yayınladığı mesajla. Kasım ayında bir kızları dünyaya gelen çift, bahçelerini de balonlarla süslemiş.

Kefaret dizisiyle ekranlara gelen Mert Fırat, mesajında herkesin temennisini dile getiriyor. Covid 19 salgını nedeniyle sevdikleriyle bir arada olamamanın üzüntüsünü yaşayanların içinden geçenleri dillendirmiş mesajında.

Oyuncu, “Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bol bereketli bayramlar diliyorum. Uzaktan değil, yakın yakın görüştüğümüz, gözlerin içine akarak nasıl olduğunu samimiyetle sorduğumuz bayramlar olsun” notunu düşmüş fotoğrafa…

Mert Fırat'tan eşi İdil Fırat ile bayram mesajı! Engin Öztürk'ün bayram şekerleri tam yemelik! 9