Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un final yapmasının nedeni ortaya çıktı!

Mucize Doktor’un final yapmasının nedeni ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezondur Fox TV’de yayınlanan ve çok beğenilen Mucize Doktor dizisinden gelen final haberi, izleyiciyi çok şaşırtan bir gelişme oldu. Reytingleri çok iyi olmasa da kemik bir izleyici kitlesi vardı ve beğeni topluyordu. Bu nedenle de dizinin final yapması da beklenmiyordu. Bir anda açıklanan karar sonrası izleyenler hem üzgün hem de kızgın!

Sosyal medyadan pek çok yorum yapılıyor ve final kararı eleştiriliyor. Durumun bir anda öğrenilmesiyle birlikte sosyal medya da karıştı! 27 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 64. bölümle ekrana veda edecek olan dizinin arkasından bir süre daha konuşulacağı da anlaşılıyor!

MF Yapım imzalı diziyle ilgili olarak yapılan açıklama ile karar duyuruldu. Fakat bu karar sonrası tartışmalar devam ediyor. İzleyici, neden dizinin bitirildiğini anlamaya çalışırken gelen bir kulis bilgisi ise durumu ortaya koymakta!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından konuyla ilgili olarak dizide otizmli bir bireyi oynayan başrol oyuncusu Taner Ölmez’in artık çok yorulduğu ve devam etmek istemediğinin konuşulduğunu belirtiyor…

Mucize Doktor'un final yapmasının nedeni ortaya çıktı! 7

Görünen o ki ekranlara geldiği ilk günden beri izleyiciye tarifsiz duygular yaşatan oyunculuğu ile konuşulan Taner Ölmez’in yorgunluğu, dizi ile ilgili final kararını getirmiş. Karakterin dizide ayrılması gibi bir durum söz konusu olamayacağı için de bu zorunlu karar alınmak durumunda kalınmış.

Taner Ölmez, otizmli ailelerin, bireylerin sesi olduğu Mucize Doktor ile büyük emek verdi diziye. Hikayesi oynadığı Ali Vefa karakteri üzerine kurulu bir dizinin onsuz devam etmesi mümkün olmadığı için de finale gidiyor.

MF Yapım’dan yapılan açıklama ise şöyle;

“Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık.

Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…”