Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’dan Son Yaz üzüntüsünü hafifletecek karar!

Alperen Duymaz’dan Son Yaz üzüntüsünü hafifletecek karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alperen Duymaz, son dönemin öne çıkan genç yetenekleri arasında bulunuyor. Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz isimli dizide Akgün karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, hayranlarından büyük takdir gördü.

Son Yaz dizisi düşük reytingleri nedeniyle 26. bölümü ile birlikte Cumartesi akşamı final yaparak izleyicilerine veda etti. Dizinin hikayesini çok seven ve karakterleri de benimsemiş olan izleyici bu gelişmeye çok üzüldü. Final tepkisini sosyal medyadan gösteren dizi hayranları, Fox TV’ye ciddi eleştirilerde bulundu. Alperen Duymaz için ise bir proje deha geride kaldı ve şimdi yeni projelere doğru ilerleme zamanı.

Ünlü oyuncu hiç vakit kaybetmeden kendisine gelen bir teklifi kabul etti. Alperen Duymaz hayranlarının Son Yaz üzüntüsünü hafifletecek yeni dizi geliyor…

Gold Film ile anlaşan ünlü oyuncu, bein Connect için hazırlanan Erkek Severse isimli dizide başrolde yer alacak.

Ömür Atay’ın yönetmen olduğu projenin hazırlıkları ve oyuncu seçimleri devam ediyor. Aslı Zengin’in senaryosunu yazdığı dizinin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı da merakla bekleniyor.

Geçen yıl Ayça Ayşin Turan ile Zemheri dizisinde partnerlik yapan Alperen Duymaz, sonrasında ise Hafsanur Sancaktutan ile başrol çifti olmuştu… Yeni dizide ünlü oyuncunun rol arkadaşı heyecanla beklenmeye başlandı.