Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın başrolünde, etkili kadrosuyla Erkek Severse dizisinin şifreleri!

Alperen Duymaz’ın başrolünde, etkili kadrosuyla Erkek Severse dizisinin şifreleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkek Severse isimli yeni dijital dizi için hazırlıklar devam ediyor. Son Yaz dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Alperen Duymaz, yeniden setlere dönüş yapacak.

Önümüzdeki günlerde çekimlere başlanacak olan yapımın oyuncu kadrosu özenle seçildi. Büşra Develi, Yasemin Allen, Tolga Güleç ve Görkem Sevindik dizide yer alan diğer isimler olarak netleşti.

13 bölüm sürecek olan, 46’er dakikalık bölümler halinde yayınlanacak olan dizinin yayıncısı ise Bein Connect oldu… Hikayesini ise romantik komedi dizilerinin güçlü ismi Aslı Zengin kaleme alıyor.

Dizide kimin hangi karakterde yer alacağı da ortaya çıktı. Alperen Duymaz’ı Kenan karakterinde izleyeceğiz. Bir online alışveriş sitesinin sahibi olan Kenan karakteri dizinin merkezinde yer alacak.

Kenan’ın sevgilisi olan Yelda olarak Yasemin Allen’i izleyeceksiniz. Eşinden boşanmış ve iki çocuğu bulunan Zeynep olarak Büşra Develi izleyicilerin karşısına farklı bir hikaye ile gelecek.

Zeynep’in boşandığı eşi Oktay rolünde ise Görkem Sevindik yer alacak. Oyuncu çocukları ile ilgilenmeyen sorumsuz bir baba olarak ekrana yansıyacak. Oktay, Zeynep’in hayatına bir adam girince tekrar onunla ilgilenmeye başlayarak dikkatleri çekecek.

Tolga Güleç ise Kenan karakteri ile bağlantılı olan Hakan olarak hikayede yer alacak. Kenan’ın ablası olan Cansu’nun eski eşi Hakan olacak.