Ana sayfa Sosyal Medya Görkem Sevindik sorumlu babalıktan, sorumsuz babalığa geçiş yapıyor!

Görkem Sevindik sorumlu babalıktan, sorumsuz babalığa geçiş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Görkem Sevindik’in hayranları, Kahraman Babam isimli 8 bölüm süren diziyi hatırlayacaktır. Yaz başında yayınlanan dizi Show TV’de izleyicilerle buluştu ama yeterli ilgiyi göremedi.

Görkem Sevindik, eşini bir yangında kaybetmiş ve kızı ile hayata tutunan bir itfaiyeci olarak izleyicilerle buluşmuştu. Oyuncunun babalık deneyimi yaşadığı dizideki Uğur karakteri de büyük ilgi görmüştü. Sorumlu ve çocuğu için her şeyi yapabilecek birisi olarak izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu, yeni dizisinde ise bu karakterin tam zıttı bir rolde yer alacak.

Görkem Sevindik sorumlu babalıktan, sorumsuz babalığa geçiş yapıyor! 7

Bein Connect platformu için hazırlanan Erkek Severse isimli dizinin kadrosuna Görkem Sevindik’in de katıldığı ortaya çıktı. Oyuncu, sorumlu baba olarak yer aldığı son dizisinden sonra şimdi de sorumsuz baba karakteri ile yeni dizisinde izleyicileriyle buluşacak.

Alperen Duymaz’ın Kenan isimli karakteri canlandıracağı dizide, Büşra Develi’yi ise Zeynep isimli karakterde izleyeceksiniz. İşsiz kalan ve iki çocuk annesi olan Zeynep’in eski eşi Oktay olarak Görkem Sevindik hikayede yerini alacak. Eşi ile boşanan Oktay, çocukları ile de ilgilenmeyen bir profil çizecek. Hikayeye göre Zeynep yeni birisiyle ilgilenmeye başlayınca Oktay da yeniden eski eşine ilgi göstermeye başlayacak.

Görkem Sevindik adına yeni rolü farklı bir deneyim fırsatı verecek. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı dizinin çekimleri yakında başlayacak. Dizinin ilk sezonu13 bölüm olarak tasarlandı.