Ana sayfa Sinema Hande Erçel ilk filminin heyecanını yaşıyor! Mest-i Aşk’tan yeni tanıtım geldi!

Hande Erçel ilk filminin heyecanını yaşıyor! Mest-i Aşk’tan yeni tanıtım geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde elde ettiği büyük başarıyla adını uluslararası lige taşıyan Hande Erçel uzun süredir gözlerden uzakta. Hayranları, güzel yıldızın yeni projesini dört gözle bekliyor. Ancak güzel bir haber var. Erçel’in rol aldığı Mest-i Aşk filminin 2022’de sinemalarda gösterileceği duyuruldu. Mest-i Aşk, Hande Erçel’in ilk filmi olacak.

Bugüne kadar birçok projede yer alan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı ile kariyerinin en büyük patlamasını yaşadı. Erçel dizi sona erdikten sonra herhangi bir projede yer almak üzere İngilizcesini geliştirmek üzere bir süreliğine ABD’ye gitti. Ancak güzel oyuncu bir yandan da yeni projesi için görüşmelerini sürdürüyor.

Hande Erçel’in hayranları dört gözle güzel oyuncunun yeni projesini bekliyor. Bekleyiş içindeki hayranlarına güzel haber geldi. Hande Erçel’in başrolünde yer aldığı Mest-i Aşk filminin önümüzdeki yıl vizyona gireceği duyuruldu. Filmden yeni bir tanıtım da geldi.

Mest-i Aşk filminin oyuncu kadrosu adeta devler ligi. İran Türkiye ortak yapımı film, Hande Erçel, İbrahim Çelikkol, Boran Kuzum ve Bensu Soral’ı bir araya getirirken başrolünde Fiki İranlı oyuncu Parsa Pirouzfar ve Shahab Husseini yer alıyor. Parsa Piroufzar Mevlana Celaleddin Rumi’yi canlandırırken Cannes Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan Shahab Husseini de Mevlana’nın can dostu Şems Tebrizi’ye hayat veriyor.

ENG Yapım Medya ile Semarya Film ortak yapımı olan projede Mevlana’nın hayatına yönelik farklı bir bakış açışı getirilecek. Yapımcılığını Mehran Borumand’ın üstlendiği filmin yönetmeni Hassan Fathi.

Hande Erçel ilk filminin heyecanını yaşıyor! Mest-i Aşk’tan yeni tanıtım geldi! 7

Mest-i Aşk filminde Hande Erçel Kimya Hatun, İbrahim Çelikkol İskender, Boran Kuzum Alaeddin, Selma Ergeç Kerra, Bensu Soral Meryem, Burak Tozkoporan da Sultan Veled karakterlerini canlandırıyor. Filmin hikayesi şöyle olacak:

18 yaşındaki Kimya Hatun Mevlana ve Kerra Hatun tarafından evlat edinilmiştir. Kimya Hatun Mevlana’nın öğretisine gönül vermiş, maneviyat yönünden güçlü bir kadındır. Mevlana hayatta en çok sevdiği iki kişi olan Kimya Hatun ile Şemsi bir araya getirmek ister. Kimya Hatun sorgusuz sualsiz Şems ile evlenmeyi kabul eder. Şems’i tanıdıkça gönlünün büyüklüğünü, maneviyatının ne kadar yüksek olduğunu anlar. Ancak evliliklerinden kası süre sonra Şems hayatını kaybeder.