Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’den şaşırtan açıklama; Gereksiz eşyalardan ve insanlardan kurtuldum kafam rahat!

Bergüzar Korel’den şaşırtan açıklama; Gereksiz eşyalardan ve insanlardan kurtuldum kafam rahat!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Bergüzar Korel geçtiğimiz ay üçüncü kez anne olmanın heyecanını yaşadı.

Meslektaşı Halit Ergenç’ten Ali ve Han adında iki oğlu bulunan ünlü oyuncu bu defa kız annesi oldu. Çift, kızlarına Leyla adını verdi. Oğlu Han henüz küçükken sürpriz bir şekilde kızı Leyla’ya hamile kaldığını açıklayan Bergüzar Korel şu sıralar annelik ve lohusalık ile ilgili tecrübelerini instagram hesabından sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Oyuncu zaman zaman sosyal medyadan takipçileriyle dertleşmeyi de ihmal etmiyor.  Bergüzar Korel instagramda yaptığı son paylaşımında takipçileriyle, bu yıl aldığı kararları, dönüşümünü ve yeni yıldan beklentilerini paylaştı.

Bergüzar Korel'den şaşırtan açıklama; Gereksiz eşyalardan ve insanlardan kurtuldum kafam rahat! 7

Bergüzar Korel paylaşımına şunları yazdı; “Bu lohusalığımda hayattan kopmayacağım diye söz vermiştim kendime, Hoş iki yıldır evim ve çevresinden dışarı bir adım atmıyorum ama bana yetiyor. Mutluyum. Gereksiz eşyalardan ve insanlardan kurtuldum kafam rahat.

Eşyalardan kastım çoğu artık sadece kolumun girebildiği pantalonlarım mesela. Deli gibi çalıştığım,yorulduğum ve hiçbir zaman kendimi yeterli hissetmediğim zamanlar giydiklerimle birlikte bana kendimi böyle hissettiren, var olanı da sömüren herkes sıfır beden kıyafetlerle sonsuzluğa uğurlandı.

Bir gün özlerim ve giyerim diye de saklamadım ne insanları ne kotları. Değiştim,dönüştüm. Mutluyum ve +15 kg ile eskisinden çok daha hafifim. Bu tezatlık hiç olmadığı kadar mutlu ediyor beni. Aralık ayı benim için hep böyle oluyor işte, Sorguladığım, hesaplaştığım, vedalaştığım, mutluluğa kollarımı açtığım yılın son günleri.. Yeni bir yıl.. Yeni bir hayat..”