Ana sayfa Dizi Fragmanları Anlaşılan efsane bir dizi daha geliyor; İkimizin Sırrı atv’de güneş gibi açacak!

Anlaşılan efsane bir dizi daha geliyor; İkimizin Sırrı atv’de güneş gibi açacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -İkimizin Sırrı isimli atv dizisinden fragmanlar üst üste geliyor ama hala yayın tarihi belli değil. Çok yakında dizinin izleyicilerle buluşacağı ise sosyal platformlarda yapılan tanıtımlarla ifade ediliyor. Ancak dizinin ne zaman başlayacağı konusunda bilgi yok.

İkimizin Sırrı isimli dizide bir anne ile kızının zorlu hayat hikayesini izleyeceksiniz. Dram projelerinde farkını hissettiren atv’nin yeni dizisi için milyonlarca dizi hayranı meraklı bir bekleyiş içinde. Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 4. fragmanı da yayınlandı ve yine büyük ilgi gördü.

“Anlaşılan efsane bir dizi daha geliyor” diye yorum bırakan dizi hayranları, İkimizin Sırrı’nın fragmanlarının bile yapımın etkileyici bir proje olduğuna işaret ettiğini belirten yorumlar yapılıyor.

“Çok güzel bir diziye benziyor, izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum” diye yorum bırakan hayranlar, dizinin ne zaman ekrana geleceğini de merak ediyor. atv’nin projeyi Ağustos ayı içinde izleyicilerle buluşturması yüksek bir ihtimal olarak belirdi.

Anlaşılan efsane bir dizi daha geliyor; İkimizin Sırrı atv'de güneş gibi açacak! 7

Leyla Feray’ın hayranlarını çok etkileyeceği düşünülen dram projesinde başrol uyumu da merakla bekleniyor. Aras Aydın ile Leyla Feray ikilisine ayrıca Bestemsu Özdemir, Engin Alkan, Dolunay Soysert gibi önemli isimler de eşlik ediyor.

Neva ile Alp’in hikayesini izlemek isteyenler yakında diziyi ekranda bulacaktır.

“Ben hala o yedi yaşında kalbi kırık kız çocuğuyum” ifadesinin dikkat çektiği İkimizin Sırrı dizisinin yeni fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.