Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin son kararı Ada Masalı dizisi hayranlarını üzdü!

Star TV’nin son kararı Ada Masalı dizisi hayranlarını üzdü!

tarafından ker_def

Yaz ekranının sevilen dizilerinden olan Ada Masalı, salı akşamları ekranlara geliyor. Dizinin her yeni bölümünü heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var. Ancak Kurban Bayramı nedeniyle dizinin yeni bölümünü 20 Temmuz Salı günü ekranda bekleyenler çok üzülecek… Yeni bölüm yerine kolaj bölüm ekrana geliyor ve bu durumun dizi hayranlarını pek de memnun etmediği sosyal medyadaki yorumlara yansıdı.

Star’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’, daha önce yayınlanan ve en özel sahnelerden oluşan özel bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın en beğenilen sahnelerinden oluşan özel bölümü, Salı günü saat 20.00’de Star’da…

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

Konusu; Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturuyor.

Ara sıra dizinin kamera arkası görüntüleri de sosyal platformlarda yayınlanıyor ve dizi hayranları bu görüntüleri de heyecanla bekliyor.

Yayın Günü: 20 Temmuz Salı
Yayın Saati: 20.00 / Özel Bölüm

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin
Senaryo: Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak
Oyuncular: Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)