Ana sayfa Sosyal Medya Annelik için gün sayan Özge Özpirinçci’den denizin altında hamilelik pozu!..

Annelik için gün sayan Özge Özpirinçci’den denizin altında hamilelik pozu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci Aralık ayında anne olmaya hazırlanıyor. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk’ ile mutlu bir beraberliği olan oyuncu kız çocuk bekliyor.

İki dijital platform için art arda dizi çeken Özge Özpirinçci, dizilerin çekimleri biter bitmez soluğu tatilde aldı. Şu sıralar 6 aylık hamile olan Özge Özpirinçci denizin altında karnı burnunda poz verdi. Fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan oyuncunun pozu kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Annelik için gün sayan Özge Özpirinçci’den denizin altında hamilelik pozu!.. 7

Şu sıralar BluTV’de yayınlanan ve Salih Bademci ile baş rolü paylaştığı  ‘İlk ve Son’ dizisiyle gündemde olan oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, bir süre setlere ara vereceğini ve çocuğunu büyüteceğini açıklamıştı. Özpirinçci’nin bu kararı hayranlarını üzse de oyuncu hayatındaki bu önemli dönemde kızı için durmak ve sakinlemek zorunda olduğunu hissediyor. “Durmak benim işim değil” açıklamasını yapan ünlü oyuncu duygularını; “Bu sefer durma sebebim o kadar heyecanlandıran bir sebep ki bana duruyormuşum gibi gelmeyecek” şeklinde ifade etmişti.

Oynadığım dizilerde de hayatta da hep erkek çocuklarıyla daha iletişime açık bir insanım ama şu anda kızım oluyor olması beni ekstra heyecanlandırıyor.” diyen Özge Özpirinçci, kızını özgür, mutlu ve korkusuzca yetiştirebilmek için artık çok daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyor.