Ana sayfa Dizi Arşivi Annem Ankara dizisinin yönetmeni de hikayesi de oyuncu kadrosu da göz kamaştırıyor!

Annem Ankara dizisinin yönetmeni de hikayesi de oyuncu kadrosu da göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

Bergüzar Korel ile Mehmet Günsür ikilisinin başrolünde yer aldığı Annem Ankara isimli yeni dizi projesi için çalışmalar devam ediyor. Kanal D ekranında yayınlanacak olan dizinin detayları büyük dikkat çekiyor.

Annem Ankara dizisinde hem oyuncu kadrosu çok iyi hem hikaye farklı hem de Faruk Teber gibi usta bir yönetmen tarafından çekiliyor.

ZUHAL ANGİGÜN’ÜN HİKAYESİ

Bergüzar Korel, Zuhal rolünü canlandırıyor ve yeni rolü için sarı olan saçlarını kahverengiye boyattı.

Dizi, “Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!” mottosu ile gerçek yaşamdan alınmış bir hikayeyi anlatacak.

1990’lı yılların Ankara’sında, üç çocuğuyla yaşam savaşı veren Zuhal, kimseye evlat olamamış bir adamın karısı olarak yüreklere dokunacak.

FARUK TEBER YÖNETECEK

Gerçek bir hayat hikayesinin ekrana geleceği Annem Ankara’nın senaryosunu Başak Angigün kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise usta isim Faruk Teber oturuyor.

BKM imzalı Annem Ankara’da Korel ile birlikte Mehmet Günsür başrollerde oynayacak.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Fatma Toptaş, Dilek Çelebi, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Hakan Akın ve Celile Toyon..”

Annem Ankara, yeni sezonda Kanal D’de ekrana gelecek.