Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken de Hande Doğandemir’in bu performansı boşa gitmesin!

Annemizi Saklarken de Hande Doğandemir’in bu performansı boşa gitmesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Annemizi Saklarken, beşinci yeni bölümü ile 5 Ocak akşamı ekrandaki yerini alacak. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi gerçekten de çok etkileyici.

3 çocuklu bir anne ama hayatını hiç yaşamamış olmasının da verdiği bir özlemle, kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan bir kadın… Tabii ki bu yeni hayatta çocuklarını arka plana atıyor. Gerçek hayatta benzer durumlar olabilir ama istisna olarak kalacaktır. Birçok anne çocuğu için her türlü fedakarlığı yapar ama Handan onlardan birisi değil.

Zengin bir koca ve yeni bir hayat düşüyle yaşayan Handan sonunda amacına ulaşacak. Beşinci yeni bölümde Dündar ile Handan’ın evliliğini göreceksiniz. Tabii ki de Hande Doğandemir’in muhteşem performansı ile taçlandırdığı bir bölüm daha geliyor…

Annemizi Saklarken de Hande Doğandemir'in bu performansı boşa gitmesin! 7

Başarılı oyuncu Handan karakterinin duygularını o kadar güzel yansıtıyor ki, hayranları sosyal medyada övgü üstüne övgüde bulunuyor. Annemizi Saklarken dizisi düşük reytingler alan bir proje ve ayakta kalması çok zor görünüyor. Ancak Hande Doğandemir’in muhteşem performansının öyle hemen harcanmaması da şart.

Annemizi Saklarken dizisinin beşinci bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Dizi hayranları yine derinden etkileneceği sahneler bulacak.

Bir annenin kendine yeni bir hayat kurma hedefi uğruna çocuklarını bir köşeye atabildiğini bu dizide göreceksiniz. İşte Hande Doğandemir’in övgüyü hak eden oyunculuğundan kısa bir bölüm: