Ana sayfa Sosyal Medya Another Self başlamadı ama Tuba Büyüküstün hayranlarına ikinci sürpriz de geldi!

Another Self başlamadı ama Tuba Büyüküstün hayranlarına ikinci sürpriz de geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün hayranları merakla yeni diziyi bekliyor. Geçen sezon Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasının ardından Sefirin Kızı dizisine katılan Tuba Büyüküstün, hayranlarını çok mutlu etmişti.

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün buluşması 5 yıl aradan sonra yeni bir nostalji oldu… Dizinin finalinden sonra ise Tuba Büyüküstün bir başka proje ile gündemden düşmüyor. Netflix için çekimleri yapılan Another Self isimli diziyi hayranlar merakla bekliyor.

Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra; Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerin başrolünde yer aldığı diziden bir müjde geldi.

Daha ilk sezon çekimleri yakın zaman önce tamamlanan dizinin ikinci sezonunun da çekilmesinin planlandığı ortaya çıktı. Burcu Alptekin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcısı OGM Pictures… Netflix’te 2022 yılında yayınlanması beklenen dizinin ikinci sezonu için hazırlıklara başlandığı da gelen bilgiler arasında.