Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aralık ayında DasDas’ta oyunlar ve müzikli gösteriler izleyicileri coşturacak

Aralık ayında DasDas’ta oyunlar ve müzikli gösteriler izleyicileri coşturacak

tarafından ker_def

DasDas’ın Aralık ayı programında sezonun yeni prodüksiyonlarından ‘Romeo & Juliet’, ‘Deli Bayramı’ ve ‘Bir Barda Bir Gece’ sahnelenmeye devam ederken, ‘Ağaçtaki Kız’ oyunu ilk kez tiyatroseverlerle buluşacak. ‘+1 Sunar: Adamlar’ ve ‘+1 Sunar: Büyük Ev Ablukada – Mutsuz Parti’ konserleri ile DasDas ziyaretçileri bu ay müziğe doyacak.

DasDas, Aralık ayında Romeo ve Juliet’in unutulmaz aşkını tiyatroseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Ayberk Aladar, Barış Gönenen, Başak Kıvılcımoğlu Ertanoğlu, Can Avcı, Ceren Boz, Deniz Can Aktaş, Erdem Akakçe, Ertuğrul Gümrükçüoğlu, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Onur Tanyeri, Sinan Gülşen ve Ümit Erlim’in kadrosunda yer aldığı Mert Fırat ile Nagihan Gürkan yönetmenliğindeki ‘Romeo & Juliet’ 1-15-16 ve 25 Aralık akşamları 20.30’da DasDas Sahne’de.

Turgut Özakman imzalı ‘Deli Bayramı’, Metin Akpınar’ın süpervizörlüğünde DasDas’ta sahneleniyor. Yönetmenliğini Metin Akpınar’ın Mert Fırat’la üstlendiği, kadrosunda Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu’nun bir araya geldiği oyunda deliler DasDas’ı ele geçirerek akıllara kazanacak bir komedi sunuyor. ‘Deli Bayramı’ 2 ve 13 Aralık akşamları 20.30’da, 26 Aralık günü 15.00’te matine, aynı günün akşamı 19.00’da ise suare seansıyla DasDas’ta izlenebilecek.

Nurgül Yeşilçay ile Afra Saraçoğlu’nu tiyatro sahnesinde bir araya getiren ‘Bir Barda Bir Gece’ Kasım ayının son günlerinde prömiyerini yapmasının ardından yeni temsilleriyle Aralık ayında da DasDas’ta seyirciyle buluşuyor. Lulu Raczka’nın imzasını taşıyan ve kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden üniformalı bir kız ile barın tek çalışanı bir kadının arasındaki gerilimin bitmediği distopik bir dünyayı gözler önüne seren oyun, Nagihan Gürkan tarafından sahneye konuluyor. ‘Bir Barda Bir Gece’, 3-21 ve 22 Aralık akşamları 20.30’da, 12 Aralık günü ise 17.00’de DasDas’ta.

Başrolünde genç kuşağın adından sıkça söz ettiren ismi Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı, Tunahan Çilingir’in ise kadroda ona eşlik ettiği DasDas’ın yeni oyunu ‘Ağaçtaki Kız’ 10 Aralık akşamı 20.30’da prömiyerini gerçekleştiriyor. Şebnem İşigüzel’in aynı anda romanından İlksen Başarır tarafından uyarlanan ve yönetilen oyun, hikayesini bir çınarın üzerinden anlatmaya başlayan bir kız ile hayatının geri kalanını geçireceği yeri bulduğu sırada tanıştığı Yunus’un; dostluğu, hayalleri, hayal kırıklıklarını, yere düşmeyi, yerden kalkabilmeyi ve sırlarını paylaşmalarını konu alıyor. ‘Ağaçtaki Kız’, 11 ve 27 Aralık akşamları 20.30’da, 19 Aralık günü ise 17.00’de tiyatroseverlerle buluşacak.

DasDas, Aralık programında iki konsere ev sahipliği yaparak müzikseverleri de unutmuyor. Son yılların ön plana çıkan gruplarından ‘Adamlar’, 17 Aralık akşamı 22.00’de DasDas’ta sahne alacak. Grup, ‘+1 Sunar: Adamlar’ konseriyle sevilen şarkılarını seyircilerle hep bir ağızdan söylemeye hazırlanırken 18 Aralık akşamı 22.00’de ise DasDas ziyaretçileri, ‘+1 Sunar: Büyük Ev Ablukada – Mutsuz Parti’ ile hafızalara kazınacak bir konser deneyimi yaşayacak.