Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam sonrası için planlarını hazırladı!

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam sonrası için planlarını hazırladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam isimli dizi büyük bir başarı kazandı ve dünyanın farklı ülkelerinde de satışı yapılarak, yayılmaya başladı. İki oyuncunun uyumunu da çok beğenen hayranlar, Haziran ayında başlayan diziye çok destek verdi. 22 Nisan’da yayınlanacak 43. bölümü ile birlikte final yapacak olan dizinin ardından Burcu Özberk’in kariyerinde hangi adımları atacağını hayranları çok merak ediyor.

Afili Aşk dizisinin ardından Aşk Mantık İntikam ile yeniden ekrana dönerek son dönemde yaz aylarını çalışarak geçiren oyuncu, yeni projeler için arayışlara başladı. Ancak bu sefer Burcu Özberk’i dizilerde değil de tiyatro sahnesinde görürseniz şaşırmayın. Oyuncu yıllar önce Ankara’da yaşadığı dönemde çeşitli tiyatro oyunlarında yer almıştı ama İstanbul’a gelmesi ile birlikte sahnelere de ara verdi. Burcu Özberk, sosyal medya paylaşımlarıyla da tiyatro özlemini geçtiğimiz hafta dile getirmişti.

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam sonrası için planlarını hazırladı! 8

Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı; Demet Akbağ, Salih Bademci, Sinem Ünsal ve Burak Dakak gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununun galası yapıldı. Galaya katılan ve oyundan da çok etkilendiğini söyleyen Burcu Özberk, tiyatroyu planlarının arasına dahil etti.

Oyuncu, yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Tiyatro yapmayı çok istiyorum. Bu yaz birkaç tane oyun var aklımda, umarım yapabilirim.”

Müzikalde de yer alabileceğini ve eğitim ile her şeyin olabileceğini söyleyen Burcu Özberk, konservatuvar okuduğunu hatırlattı ve çok çalışır ise her türlü projede yer alabileceğini söyledi.

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam sonrası için planlarını hazırladı! 9

Oyuncu, “Müzikal de, tiyatro da olabilir. Ama tiyatro yapmayı daha çok isterim” diye konuştu. Ankara’da bulunduğu yıllarda tiyatro oyunlarında yer alan Burcu Özberk, yıllar sonra yeniden sahneye dönme kararı aldı.

Oyuncu, Ankara yıllarında Erdal Beşikçioğlu ile de aynı sahneye çıkmıştı. Burcu Özberk, Ankara’daki o oyunları ile İstanbul’a gelmiş olsaydı bunun çok güzel olabileceğini söyledi.

Aydınlıkevler oyununu izledikten sonra tiyatroya olan iştahı daha da artan oyuncu, yaz döneminde mutlaka sahnede yer almayı istiyor. Oyuncu, 27 Mart’ta yaptığı şu paylaşım ile de tiyatroyu ne kadar çok özlediğini belirtmişti: “27 Mart Dünya Tiyatro Günü Kutlu Olsun!
Sahneye çıkmanın hasretiyle tutuşanlara selam olsun.”

Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümlerini çektiklerini hatırlatan oyuncu, “Güzel bir sezon geçirdik. Dizi haricinde bir şey yapmıyorum, vakit kalmıyor” şeklinde konuştu.